Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС

Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС
За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.

Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. Про це стало відомо під час засідання парламенту 16 липня, повідомляє «Українська правда».

Рішення прийнято! "За" – 271, утрималися – 44, не голосували – 32, –повідомив Дмитро Разумков.

На початку розгляду кадрового питання Монастирський запевнив, що утримається від голосування за призначення його особи на посаду міністра.

Я не обіцяю умить вирішити всі проблеми. Це неможливо. Але обіцяю професійно та принципово виконувати свою роботу на посаді міністра і готовий гідно нести службу в інтересах народу і держави, - сказав Монастирський.

Його вихід на трибуну зустріли оплесками. Новий очільник МВС подякував президенту за довіру та прозвітував про роботу правоохоронного комітету Ради, який він очолює.

Нагадаємо, що після написання заяви на звільнення Арсена Авакова, Зеленський запропонував на посаду міністра внутрішніх справ народного депутата від своєї партії “Слуга народу” Дениса Монастирського.

Зазначимо, що Президент України Володимир Зеленський пропонував ексміністру внутрішніх справ Арсену Авакову написати заяву про відставку.

Читайте також
Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС
Після звільнення Арсена Авакова, місце глави МВС може зайняти "слуга народу" Денис Монастирський. Зокрема, Шмигаль вже вніс подання щодо його кандидатури у Верховну Раду.
Замінить Монастирського: ЦВК зареєструвала депутатом нового "слугу народу" Замінить Монастирського: ЦВК зареєструвала депутатом нового "слугу народу"
Центральна виборча комісія визнала нардепом Антона Швачка, який у Верховній Раді займе місце нового очільника МВС - Дениса Монастирського.
Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео) Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео)
Після написання заяви на звільнення Арсена Авакова, Зеленський вже почав шукати тих хто міг би замінити ексміністра на посаді. Так, новим очільником МВС зовсім скоро може стати "слуга народу" Денис Монастирський.
Loading...
Load next