"Я приїхав на самокаті, а ви - на Maybach": сварка між Шаховим і Миловановим (відео)

"Я приїхав на самокаті, а ви - на Maybach": сварка між Шаховим і Миловановим (відео)
Політики влаштували перепалку у прямому ефірі. Милованов заявив Шахову, що той їздить на елітному авто, хоча сам розповідає про бідність українців.

В ефірі програми на каналі «Україна 24» Народний депутат Сергій Шахов і радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували скандал.

Конфлікт почався з виступу Сергія Шахова. Той зі смартфону почав зачитувати тези про "прості народні маси, які бояться і не задоволені політичними елітами". На слові "еліти" Шахов підняв руку і показав у сторону Тимофія Милованова, який стояв за трибуною. 

Милованов же звинуватив Шахова в тому, що він їздить на елітному авто, а сам розповідає про бідність українців. 

Сергію, на якій машині ви сюди приїхали? Я приїхав на самокаті, а ви на чому? На Maybach, – обурився радник голови ОП. 

Шахов сказав, що прибув на авто марки Toyota, яка має пробіг у 100 тисяч кілометрів. 

Того ж вечора нардеп Олександр Качура опублікував фото, де Тимофій Милованов їде урядовим кварталом на самокаті.

 

Читайте також
"Треба дати в око?": Милованов і Друзенко влаштували скандал у прямому ефірі (відео) "Треба дати в око?": Милованов і Друзенко влаштували скандал у прямому ефірі (відео)
Обговорення антиолігархічного закону спричинило бурхливу дискусію у радника керівника Офісу Президента Тимофія Милованова та правника Геннадія Друзенко. Словесний конфлікт ледь не переріс у бійку, адже Друзенко заговорив про рукоприкладство.
"Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео) "Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео)
Скандальний український журналіст Дмитро Гордон та колишній міністр розвитку економіки й позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували словесну перепалку в прямому ефірі через невдалий жарт останнього.
Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому" Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому"
Президента "Київської школи економіки" та радника голови Офісу президента одноголосно обрали новим головою наглядової ради "Укроборонпрому".
Loading...
Load next