Зеленський призначив очільницю місії України при НАТО

Зеленський призначив очільницю місії України при НАТО
Президент України Володимир Зеленський призначив Наталію Галібаренко главою місії України при НАТО.

У липні минулого року президент Зеленський звільнив Наталію Галібаренко з посади посла України у Великій Британії  та Північної Ірландії і призначив на цю посаду Вадима Пристайка, який у 2019 році спочатку став заступником голови адміністрації президента, а згодом – міністром закордонних справ. На цій посаді Галібаренко перебувала з вересня 2015 року.

Однак, сьогодні, 30 липня, президент призначив жінку головою Місії України при НАТО. Про це йдеться в указі голови держави.

Призначити ГАЛІБАРЕНКО Наталію Миколаївну Главою Місії України при НАТО. Президент України В. ЗЕЛЕНСЬКИЙ, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, відповідний указ про призначення президент підписав також сьогодні, 30 липня 2021 року.

Зауважимо, що посада глави місії України при НАТО була вакантною ще із серпня 2019 року і лише сьогодні Зеленський визначився із людиною, яка займатиме це місце.

 Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський звільнив начальника Генерального штабу Збройних Сил України, командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ та командувача Операції об'єднаних сил.

Читайте також
"Важливі вчинки": Зеленський прокоментував свою заяву щодо слів Байдена про вступ України в НАТО "Важливі вчинки": Зеленський прокоментував свою заяву щодо слів Байдена про вступ України в НАТО
Володимир Зеленський задоволений результатами проведеної телефонної розмови із президентом США Джо Байденом, яка відбулася ввечері 7 червня. Однак, в Офісі президента дещо виправили пресреліз щодо слів Байдена про підтримку євроатлантичної інтеграції України.
США підтримали надання Україні Плану дій щодо вступу у НАТО, - Єрмак США підтримали надання Україні Плану дій щодо вступу у НАТО, - Єрмак
Під час сьогоднішньої зустрічі держсекретаря Сполучених Штатів Ентоні Блінкена та президента України Володимира Зеленського американська сторона повністю підтримала отримання Україною Плану дій щодо членства (ПДЧ) в НАТО.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next