"Згадати, як ти в часи Януковича працював": Данилюк на своєму дні народження побився з Миловановим (фото)

"Згадати, як ти в часи Януковича працював": Данилюк на своєму дні народження побився з Миловановим (фото)
Радник Єрмака Милованов і колишній секретар РНБО Данилюк побилися на дні народженні останнього.

Колишній секретар РНБО Олександр Данилюк побився з радником голови ОП Тимофієм Миловановим. Внаслідок бійки між посадовцями, Милованов отримав пошкодження бровиЗа інформацією кореспондента "Української правди", інцидент трапився на святкуванні дня народження Данилюка, на яке прийшов Милованов.

Перед цим Милованов та Данилюк відійшли в сторону та говорили. В результаті чоловіки почали сваритися. Після цього Данилюк попросив Милованова залишити свято та доповісти Єрмаку, що його вигнали з дня народження, - повідомляє видання.

Проте, невдовзі Милованов звернувся до Данилюка зі словами: "Тобі згадати, як ти в часи Януковича працював?". Після цього колишній секретар РНБО вдарив радника голови ОПУ з криком: "Ти покидьок, я з перших днів був на Майдані".

Окрім цього, конфлікт між двома політиками також повідомив колишній народний депутат і головний військовий прокурор України в 2019-2020 роках Віктор Чумак на своїй сторінці у Facebook й додав, що  Данилюк “надто чемний”, бо сам би він “одразу (Милованову) в п’ятак засвітив”.

Людина схожа на Олександра Данилюка розмовляє з людиною схожою на Тимофія Мілованова! Це розборка!, - написав у дописі Чумак.

Проте, Милованов після бійки назвав Данилюка неадекватним і заявив, що в США його б посадили в тюрму.

Нагадаємо, що нещодавно народний депутат Сергій Шахов і радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували скандал. Конфлікт почався з виступу Сергія Шахова. Той зі смартфону почав зачитувати тези про "прості народні маси, які бояться і не задоволені політичними елітами". На слові "еліти" Шахов підняв руку і показав у сторону Тимофія Милованова, який стояв за трибуною. 

Читайте також
Бійка у Верховній Раді: на Тищенка подали заяву до ДБР та Офісу генпрокурора (відео) Бійка у Верховній Раді: на Тищенка подали заяву до ДБР та Офісу генпрокурора (відео)
На скандального народного депутата Миколу Тищенка подали заяву до ДБР та Офісу Генпрокурора через штовханину й бійку з Гео Леросом в Раді.
"Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео) "Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео)
Депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко напав на Гео Лероса під час його виступу за трибуною у Верховній Раді. У своєму виступі екс "слуга народу", а тепер позафракційний депутат Лерос критикував президента Володимира Зеленського та його команду, у цей час до трибуни підбіг Микола Тищенко та почав виштовхувати Лероса з трибуни.
"Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео) "Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео)
У стінах Верховної Ради вперше за період 9-го скликання між депутатами "ОПЗЖ" та "Слугами народу" трапилась бійка після висловлювання Микити Потураєва про "розстріл фракції".
Loading...
Load next