"Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео)

"Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео)
Президент Зеленський вважає повернення окупованих територій і їхніх жителів назад до складу України лише питанням часу.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що окупований Крим ніколи не буде російською територією й не стане для росіян рідним. Оскільки покоління окупантів не будуть рости на українському півострові та любити Крим так, як його люблять українці.  Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "ДОМ", фрагмент якого глава держави опублікував у своєму Telegram-каналі.

Якщо ти любиш цю країну – ти українець, якщо не любиш – ти гість, ти мандрівник. Крим – це унікальна природа, море, дитинство і смачні рапани. Я там жив, і це моя земля. Це не їхня земля, їхнє покоління не буде тут рости. І вмирати вони за нашу землю не будуть, - наголосив президент.

Зокрема, на думку Володимира Зеленського, питання повернення Криму — це "питання часу".

Не можна прошити голову татарам і сказати, що вас тут не було… Та хоч перепишіть історію. Хоч всі міста перейменуйте… Та неможливо! Всі вони повернуться додому. Питання часу, - додав глава держави.

Він також згадав й про своє минуле та спогади, які у нього пов'язані із Кримом. Президент розповів, як ходив на Ай-Петрі з друзями, як намагався тоді здивувати свою майбутню дружину, стрибаючи зі скелі та зазначивши, що він "жив" у Криму: "Це моя земля. Це не їхня земля"

Читайте також
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
У Росії стартували вибори до Держдуми: виборчі дільниці незаконно відкрилися і в Криму (відео) У Росії стартували вибори до Держдуми: виборчі дільниці незаконно відкрилися і в Криму (відео)
У Росії стартували вибори до Держдуми РФ, на які незаконно залучають і жителів окупованих територій України.
Loading...
Load next