"Я не вживав ніяких наркотиків": нардеп Юрченко про ДТП у Львові

"Я не вживав ніяких наркотиків": нардеп Юрченко про ДТП у Львові
Адвокати нардепа наголошують, що швидкий тест на наркотики, який робив їхній підзахисний є неточним.

Народний депутат Олександр Юрченко через суд намагається довести, що під час ДТП у Львові був цілком тверезим. Про це повідомляє ТСН. 

Юристи нардепа зазначають, що йому зробили швидкий тест на наркотики, і він начебто не точний. До того ж не сертифікований і нібито не придатний за термінами. Висновок лікарів про стан наркотичного сп’яніння вони вимагають визнати недійсним. 

Сам же нардеп наголошує, що одразу після складання на нього протоколу, отримав негативний тест у львівській клініці. Проте, надавати його журналістам до рішення суду відмовляється. 

У мене 5 результатів різних клінік, у мене є рішення, дослідження поліграфу щодо того, що я не вживав ніяких наркотиків. Я впевнений, що суд на наступному засіданні винесе законне рішення, - запевняє Юрченко.

Нагадаємо, що 8 липня, у центрі Львова трапилась автомобільна аварія, винуватцем якої став колишній "слуга народу" Олександр Юрченко, якого виключили із партії після скандалу із з хабарем. Нардеп не переконавшись у безпечності маневру в’їхав заднім ходом в авто Volkswagen Jetta, яке їхало головною дорогою.

Читайте також
Нардепа Юрченка можуть позбавити прав на рік через водіння в нетверезому стані (відео) Нардепа Юрченка можуть позбавити прав на рік через водіння в нетверезому стані (відео)
Нардепа можуть позбавити водійських прав через ДТП під наркотиками у Львові.
"Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео) "Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео)
Народний депутат і колишній член фракції "Слуга народу" Олександр Юрченко прокоментував ДТП, яке трапилось 8 липня у Львові.
Після ДТП під наркотиками напав на водія: підозра щодо наркосп'яніння нардепа Юрченка підтвердилася (відео) Після ДТП під наркотиками напав на водія: підозра щодо наркосп'яніння нардепа Юрченка підтвердилася (відео)
Висновки медогляду народного депутата Олександра Юрченка оприлюднили в мережі. Вони підтверджують, що колишній "слуга народу" справді керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння під час ДТП.
Loading...
Load next