"Плював на цей цирк": скандальний Кива прокоментував конфіскацію доходу від жомової ями

"Плював на цей цирк": скандальний Кива прокоментував конфіскацію доходу від жомової ями
Скандальний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива планує оскаржити рішення суду та переконує в тому, що ці гроші він заробив законно.

Учора, 13 серпня, було ухвалено рішення стягнути на користь держави задекларованих нардепом від "ОПЗЖ" Іллею Кивою 1,2 мільйона гривень доходу від жомової ями. Однак, за словами скандального проросійського нардепа, він оскаржить конфіскацію та не буде віддавати державі 1,25 мільйона гривень.

Про це Кива повідомив у своєму Telegram-каналі.

Для усіх збуджених: плював я на цей цирк! Схаменіться, дане рішення не набуло чинності та буде оскаржено. Ми впевнені у своїй правовій позиції! Та обов'язково досягнемо справедливості, - написав депутат.

Депутат не згоден з рішенням та планує його оскаржити, оскільки переконаний, що не порушував закону.

Нагадаємо, що оскільки Кива не є власником об’єкту нерухомості (жомової ями) та не має права щодо володіння, користування та розпорядження ним, він передав яму в оренду "суб’єкту господарювання з ознаками фіктивності". За це Кива отримав конфісковані 1,2 мільйона гривень та ще 10 тисяч гривень як комісійні доходи за проведення безготівкових банківських операцій

Читайте також
Суд конфіскував у скандального Киви 1,2 млн грн доходу від "жомової ями" Суд конфіскував у скандального Киви 1,2 млн грн доходу від "жомової ями"
Скандальний нардеп Ілля Кива у 2019 році задекларував дохід у 1,2 млн гривень від здачі в оренду жомової ями в Полтавській області.
Прогули у Верховній Раді: Порошенко, Арахамія та Тимошенко залишаться без депутатських виплат Прогули у Верховній Раді: Порошенко, Арахамія та Тимошенко залишаться без депутатських виплат
Низка українських нардепів залишаться без депутатських виплат, оскільки "прогуляли" чимало засідань Верховної Ради або ж профільних комітетів.
Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях
Верховна Рада у другому читанні ухвалила президентський законопроєкт про відновлення позбавлення волі за брехню у деклараціях.
Loading...
Load next