Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо водних ресурсів України

Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо водних ресурсів України
Рішення РНБО також направлено на вдосконалення нормативно-правових актів з питань забезпечення безпеки та якості питної води, призначеної для споживання людиною.

Президент України Володимир Зеленський надав чинності рішенню Ради національної безпеки і оборони від 30 липня 2021 року "Про стан водних ресурсів України". Відповідний указ був опублікований на сайті Офісу президента.

Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року «Про стан водних ресурсів України, - йдеться у документі.

Для поліпшення стану водних ресурсів України у рішенні РНБО, яке затвердив Зеленський, прописаний план дій, а контроль за виконанням рішення введеного в дію цим указом, покладено на Секретаря РНБО.

Зокрема, рішення передбачає створення Міжвідомчої координаційної ради з питань водних ресурсів. До її складу увійдуть представники Офісу президента, Апарату РНБО, центральних і місцевих органів виконавчої влади. Крім того, планується ухвалити закон "Про загальнодержавну цільову соціальну програму "Питна вода України" на 2022-2026 роки (реєстраційний номер 5723).

Читайте також
У РНБО нарахували 13 олігархів: ймовірний список найбагатших осіб України У РНБО нарахували 13 олігархів: ймовірний список найбагатших осіб України
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що розробляючи закон про деолігархізацію в Україні їм вдалось нарахувати 13 осіб, яких можна впевнено віднести до категорії олігархів.
Санкції РНБО: 27 кримінальним авторитетам скасували документи на проживання в Україні Санкції РНБО: 27 кримінальним авторитетам скасували документи на проживання в Україні
27 кримінальним авторитетам, проти яких Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) ввела санкції, скасували дозвільні документи на проживання в Україні.
Розпуск Верховної Ради України: Зеленський не бачить в цьому ніякого сенсу Розпуск Верховної Ради України: Зеленський не бачить в цьому ніякого сенсу
Зеленський прокоментував чутки про ймовірний розпуск парламенту й заявив, що не бачить в цьому сенсу, оскільки нардепи працюють.
Loading...
Load next