"Системний політичний тиск": Кличко прокоментував обшуки в комунальних підприємствах (відео)

"Системний політичний тиск": Кличко прокоментував обшуки в комунальних підприємствах (відео)
Віталій Кличко заявив, що обшуки в компідприємствах і КМДА є політичним тиском й заявив, що "сценарій, який зараз відпрацьовують на столичній владі, ㅡ небезпечний прецедент для всієї країни".

Мер столиці Віталій Кличко заявив про тиск на владу Києва після того, як правоохоронці оголосили про підозри п'ятьом співробітникам КМДА, а також заявив про "тиск" на владу столиці. Кличко записав відеозвернення, в якому заявив: це робиться для того, щоб "спаплюжити його репутацію".

Масові обшуки, що паралізують роботу комунальних підприємств і структурних підрозділів міської влади, і які тривають вже кілька місяців, є системним тиском. Політично мотивованим тиском на владу Києва. Ці дії спрямовані на дискредитацію столичної влади та мене особисто, - наголосив столичний мер.

Він також заявив, що постійні слідчі дії роблять неможливим втілення багатьох потрібних місту проєктів. Так він зазначив, що роботу Інспекції з паркування в Києві практично заблоковано і її необхідно відновити, щоб не допустити безладу з паркуванням.

Оформити штраф і забрати машину зі штрафмайданчика можна дуже швидко і без перешкод. Всі процедури прозорі. Наголошу: я не дам знищити свою репутацію і справу, якою займаюся багато років, - додав Кличко.

Окрім цього Віталій Кличко переконаний, що таким чином створюються підґрунтя, щоб усунути його з посади мера та призначити "зальотного ставленика, а не того, кого обрали кияни".

Читайте також
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео) У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео)
На місці садиби начебто хочуть побудувати торговельно-розважальний центр.
Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві
До будинку в якому проживає мер столиці Віталій Кличко силовики прийшли з обшуками, однак до помешкання Кличка вони так і не потрапили. Сам мер вважає, що вони прийшли в іншу квартиру - вона нижче на декілька поверхів.
Loading...
Load next