У Чернівцях під час засідання міськради побились депутати (відео)

У Чернівцях під час засідання міськради побились депутати (відео)
У Чернівецькій міськраді знову трапилась бійка та цього разу між собою побились місцеві депутати. Сутичка між народними обранцями трапилась під час голосування щодо питання про відмову надати землі в оренду підприємцям.

У Чернівецькій міській раді, 28 вересня, після голосування щодо питання про відмову надати землі в оренду підприємцям, сталась бійка між депутатами. Все почалось після того, коли голова фракції "Народний контроль" Михайло Яринич підійшов до міського голови Романа Клічука, якого раніше у будівлі мерії намагалась побити розлючена жінка. Згодом до Яринича підійшли двоє невідомих людей, які попросили його відійти від Клічука.

Про штовханину у чернівецькій мерії повідомляє "Суспільне. Буковина".

Після голосування питання про відмову підприємцям надавати в оренду земельні ділянки у залі виникла кількахвилинна штовханина. Через п'ять хвилин після прийняття рішення розпочалась бійка. Сутичку розглянуть на постійній комісії з питань законності та регламенту, - повідомляє видання.

Зокрема, міське видання "Молодий буковинець" повідомило, що Михайло Яринич почав сперечатися з міським головою Чернівців Романом Клічуком. Зауважимо, що на відео присутня жінка, депутатка від "Команди Михайлішина" Антоніну Бабюк, яка під час бійки викрикувала: "Ви хто такі?".

Відомо також, що до Чернівецької міськради внаслідок штовханини прийшли співробітники поліції.

Відео "Суспільне. Буковина".

Нагадаємо, що раніше у Чернівцях невідома жінка влаштувала скандал у сесійній залі міськради, обурено викрикуючи при цьому нецензурні слова в бік міського голови та депутатів міської ради. Жінка, під час розгляду одного з питань порядку денного раптово вибігла до президії в сесійній залі й намагалась побити міського голову Чернівців Романа Клічука.

Через поведінку жінки міський голова Чернівців на стільці від’їхав від президії, а тим часом депутати міської ради намагались дізнатися, з якого приводу жінка прийшла до сесійної зали. Згодом, вона також сказала, що депутатам потрібно викликати психіатричну службу, а тим часом вона ж почуває себе добре.

Читайте також
У Чернівцях обурена жінка намагалась побити мера під час сесії міськради (відео) У Чернівцях обурена жінка намагалась побити мера під час сесії міськради (відео)
Через вигуки жінки Клічук на стільці від’їхав від президії, а секретарка міськради Марина Кирилюк взяла телефон та кудись подзвонила.
Скандал на Кубку України: тренер напав з кулаками на суддю після програшу своєї команди (відео) Скандал на Кубку України: тренер напав з кулаками на суддю після програшу своєї команди (відео)
Суддя, який отримав від тренера стусанів, призначив пенальті у ворота "Олімпії" і скасував гол аматорської команди. Через це команда з Полтавської області вилетіла з Кубка України.
"Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео) "Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео)
У стінах Верховної Ради вперше за період 9-го скликання між депутатами "ОПЗЖ" та "Слугами народу" трапилась бійка після висловлювання Микити Потураєва про "розстріл фракції".
Loading...
Load next