Прокурор Медведчука занудьгував на засіданні в суді: він креслив будинок, схожий на тюрму (фото)

Прокурор Медведчука занудьгував на засіданні в суді: він креслив будинок, схожий на тюрму (фото)
2 вересня Печерський райсуд Києва ще на 60 діб подовжив Медведчуку строк дії запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Один з прокурорів, що виступає у складі обвинувачення в рамках справи про держзраду Віктора Медведчука, під час засідання в суді 2 вересня креслив дивний будиночок.

Про це повідомляє Сегодня.

Журналісти зняли прокурора якраз тоді, як він писав слово "Клопотання" жирними літерами, а поряд був уже намальований будиночок.

ЗМІ пишуть, що креслення дуже нагадують в’язницю.

Поки суддя у справі Медведчука гортає 8 томів, один з прокурорів сидить і малює будиночок, схожий на тюрму. Під тюрмою прокурор написав слово "Клопотання" жирними літерами. Легкий тролінг? – йдеться у дописі видання.

Зазначимо, що 2 вересня Печерський районний суд Києва знову продовжив ще на два місяці - до 7 листопада, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту народному депутату від "Опозиційної платформи ㅡ За життя" та куму Путіна - Віктору Медведчуку.

Нагадаємо, що Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді і порушенні законів і звичаїв війни. Йому грозить від 12 років в'язниці до довічного. Серед висунутих йому звинувачень: замах на розкрадання природних ресурсів, передача російським спецслужбам відомостей, що містять державну таємницю, антиукраїнська діяльність.

Читайте також
Під будинком Медведчука відбулась акція протесту: в ОПЗЖ обурені (відео) Під будинком Медведчука відбулась акція протесту: в ОПЗЖ обурені (відео)
У партії ОПЗЖ назвали протест біля будинку нардепа "бандитським нападом професійних протестувальників".
Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Loading...
Load next