Суд відклав розгляд апеляції Медведчука на домашній арешт

Суд відклав розгляд апеляції Медведчука на домашній арешт
Апеляційний суд не встиг ознайомитися з матеріалами справи Медведчука, наступне засідання призначене на 30 липня.

Київський апеляційний суд переніс засідання у справі нардепа від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука, якого звинувачують у державній зраді. Про це інформує "Радіо Свобода". 

У суді повідомляють, що не встигли ознайомитися з усіма матеріалами справи.

Засідання завершилось. Справу знято з розгляду у зв’язку з тим, що матеріали з Печерського районного суду надійшли за пів години до початку засідання. Колегія суддів не мала змоги ознайомитись із усіма томами справи. Засідання відбудеться 30 липня о 10:30, – зазначили у суді.

Адвокати проросійського нардепа планують оскаржити рішення Печерського районного суду міста Києва від 9 липня щодо продовження запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Медведчук запевняє, що сторона обвинувачення в його справі не має законних підстав для продовження запобіжного заходу. Про це він заявив 8 липня перед Печерським районним судом Києва.

Нагадаємо, що Віктора Медведчука та Тараса Козака підозрюють у державній зраді. Так 11 травня відповідну підозру підписала генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

Зокрема, учора, 13 травня, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна та депутата від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука до 9 липня. Однак, згодом арешт продовжили ще на два місяці.

Читайте також
Прокурор Медведчука занудьгував на засіданні в суді: він креслив будинок, схожий на тюрму (фото) Прокурор Медведчука занудьгував на засіданні в суді: він креслив будинок, схожий на тюрму (фото)
2 вересня Печерський райсуд Києва ще на 60 діб подовжив Медведчуку строк дії запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Під будинком Медведчука відбулась акція протесту: в ОПЗЖ обурені (відео) Під будинком Медведчука відбулась акція протесту: в ОПЗЖ обурені (відео)
У партії ОПЗЖ назвали протест біля будинку нардепа "бандитським нападом професійних протестувальників".
"Це монтаж і я це стверджую": Медведчук вважає сфабрикованими всі докази у справі про тероризм (відео) "Це монтаж і я це стверджую": Медведчук вважає сфабрикованими всі докази у справі про тероризм (відео)
Напередодні проросійському нардепу від "ОПЗЖ" Віктору Медведчука оголосили про нову підозрі в держзраді і сприянні терористичній діяльності.
Loading...
Load next