Під будинком Медведчука відбулась акція протесту: в ОПЗЖ обурені (відео)

Під будинком Медведчука відбулась акція протесту: в ОПЗЖ обурені (відео)
У партії ОПЗЖ назвали протест біля будинку нардепа "бандитським нападом професійних протестувальників".

Кілька десятків осіб біля будинку проросійського нардепа від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука палили димові шашки та розмальовували паркан фарбою з балончиків. На відео чути, як присутні вигукують "Слава нації" та "Смерть ворогам", а також згадують загиблих на війні. У протестувальників нема з собою прапорів чи плакатів.

Про те, що біля будинку нардепа група осіб влаштувала мітинг, повідомила пресслужба ОПЗЖ. Там  назвали протест "бандитським нападом професійних протестувальників".  

Вандали, які напали на будинок Віктора Медведчука, закидали будівлю фаєрами і димовими шашками, розписували паркан образливими написами, блокували дорогу. Початок чергового витка тиску на опозиційного політика, що здійснюється "під чуйним керівництвом" Служби безпеки України, безсумнівно, пов'язаний із заявою Віктора Медведчука, в якій він говорить про те, що, незважаючи на незаконне кримінальне переслідування і політичні репресії з боку влади, продовжить боротьбу за Мир, Законність і Справедливість, за права українського народу, - йдеться у повідомленні.

Як відомо, наразі Медведчук за рішенням суду перебуває під домашнім арештом. 

Зазначимо, що 2 вересня суд продовжив домашній арешт Медведчуку.

31 серпня Медведчуку вручили нове клопотання про продовження строку домашнього арешту ще на два місяці. 

11 травня генеральний прокурор України Ірина Венедиктова підписала підозри у державній зраді та замаху на розкрадання національних ресурсів у Криму народним депутатам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. 20 серпня вона повідомила, що слідство у справі Медведчука про державну зраду і замах на розграбування надр завершено. 

Читайте також
Прокурор Медведчука занудьгував на засіданні в суді: він креслив будинок, схожий на тюрму (фото) Прокурор Медведчука занудьгував на засіданні в суді: він креслив будинок, схожий на тюрму (фото)
2 вересня Печерський райсуд Києва ще на 60 діб подовжив Медведчуку строк дії запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Справа Медведчука: адвокати оскаржують домашній арешт проросійського депутата Справа Медведчука: адвокати оскаржують домашній арешт проросійського депутата
Адвокати проросійського народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука подали апеляцію на його домашній арешт.
Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.
Loading...
Load next