"Краще виконаю обіцянки і поїду відпочивати": Зеленський розповів про другий термін (відео)

"Краще виконаю обіцянки і поїду відпочивати": Зеленський розповів про другий термін (відео)
У 2019 році під час скандальних дебатів з експрезидентом Петром Порошенком, Володимир Зеленський пообіцяв іти тільки на один термін: "Щодо питання про другий термін. Я казав, що йду на один термін. За 5 років в Україні буде інший президент".

Президент Володимир Зеленський ухилився від прямої відповіді на питання з приводу свого другого терміну, однак заявив, що не планує йти на другий термін президентства. Цим самим він планує виконати всі передвиборчі обіцянки в один президентський термін, а також переконує, що рішення про другий термін буде ухвалювати народ України.

Про це глава держави відповів на запитання у коментарі журналісту "Української Правди".

  • - Я вас запитую про другий термін.
  • - Це вирішує народ України.
  • - Але ви балотуєтеся?
  • - Я нікуди не балотуюсь я краще виконаю все, що я обіцяв в свій один термін і поїду відпочивати.

При цьому Зеленський додав, що йтиме він на другий термін, чи ні - має вирішити народ України.

Водночас наприкінці серпня президент наголосив, що ще зарано говорити, чи балотуватиметься він на другий термін. Однак, пояснив, що наразі ще не зробив всього того для України, що хотів.

Нагадаємо, що за даними опитування соціологічної групи "Рейтинг", якби найближчим часом  відбулися вибори до Верховної ради, то найбільше голосів отримала б партія "Слуга народу" - 25,8% серед тих, хто визначився і має намір проголосувати. У порівнянні з кінцем липня (24,1%) рейтинг партії зріс, але в межах похибки.

До того ж якби вибори президента України пройшли на початку вересня 2021 року, то в першому турі найбільше набрав Володимир Зеленський 31,1% - серед тих, хто голосуватиме і визначився з вибором. У порівнянні з кінцем липня (27,7%) рейтинг чинного президента також зріс.

Читайте також
Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео) Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео)
Зеленський під час вітальної промови з нагоди 30-річчя Незалежності потролив президента-втікача Віктора Януковича.
"Жоден ворог не завдав нам більшого удару, ніж наші власні чвари", - Зеленський "Жоден ворог не завдав нам більшого удару, ніж наші власні чвари", - Зеленський
У День Незалежності України президент запровадив нове свято – День Української державності.
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи" Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи"
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті Кримської платформи, який відбудеться 23 серпня в Києві.
Loading...
Load next