Працюватиме дистанційно: невакцинований Дмитро Разумков вдруге захворів на коронавірус

Працюватиме дистанційно: невакцинований Дмитро Разумков вдруге захворів на коронавірус
Вже сьогодні спікер Дмитро Разумков мав брати участь у Ялтинській європейській стратегії, але через хворобу працюватиме у дистанційному форматі.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вдруге захворів на коронавірусну інфекцію, попри те, що він хворів на нього торік в листопаді. Про позитивний тест на коронавірус спікер повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні, наприклад, такий, на перший погляд, формальний тест перед масовим заходом допоміг виявити хворого, який, сам того не знаючи, міг би заразити кілька сотень поважних гостей. Тест виявив мене.

Перебуватиму на самоізоляції, певний час працюватиму дистанційно. На щастя, почуваю себе добре, - повідомив спікер Верховної Ради.

Політик пояснив, що він планував 11 вересня брати участь у Ялтинській європейській стратегії, де мав дискувати на тему верховенства права в Україні. Однак, тепер сподівається на те, що йому дозволять виступити дистанційно.

На жаль, не зможу відвідати захід особисто, адже для дотримання всіх протиепідемічних вимог сьогодні здав тест на коронавірус. Він виявився позитивним, - додав Разумков.

Зауважимо, що ще в серпні парламентарій публічно зізнався, що на той момент вакцинованим проти коронавірусної хвороби він не був, і назвав причину відмови від імунізації. Політик тоді пояснював це наявністю антитіл після перенесеного в 2020 році COVID-19.

Читайте також
"Настрій – позитивний!": невакцинований Разумков вдруге одужав від COVID-19 "Настрій – позитивний!": невакцинований Разумков вдруге одужав від COVID-19
Раніше спікер ВРУ Дмитро Разумков повідомляв, що перебуває на самоізоляції через COVID-19, але продовжує працювати. Це було вже друге його зараження.
"Видно, що вчора був футбол": Разумкова розсмішила "рекордна" явка депутатів (відео) "Видно, що вчора був футбол": Разумкова розсмішила "рекордна" явка депутатів (відео)
Під час пленарного засідання у Верховній Раді був зафіксований "антирекорд" із неявки депутатів на роботу - зареєструвалися лише 132 народних депутати з більш ніж 400.
"На жаль, я не встигаю": Разумков не приїде на виїзне засідання РНБО на Донбасі "На жаль, я не встигаю": Разумков не приїде на виїзне засідання РНБО на Донбасі
Засідання РНБО вперше проведуть не у Києві, а на Донбасі. Зокрема, цього разу спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вже не вперше пропустить засідання, проте на це є поважна причина.
Loading...
Load next