Куратор "Великого будівництва" прискорив зведення свого маєтку під Києвом (відео)

Куратор "Великого будівництва" прискорив зведення свого маєтку під Києвом (відео)
На подвір'ї заступника голови Офісу президента України та куратора "Великого будівництва" Кирила Тимошенка встановлено шість будівельних будиночків для робітників.

Заступник голови Офісу президента України та куратор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко прискорив будівництво заміського будинку в котеджному містечку під Києвом, який оформлений на його дружину Олену.

Про це повідомляє підсанкційне видання "Страна". 

Журналісти видання підняли квадрокоптер над котеджним містечком "Альпійка" та помітили масштабні роботи.

Процес, як то кажуть, "кипить". На подвір'ї Тимошенка встановлено шість будівельних будиночків для робітників. Навіть у момент зйомки будівельники продовжували споруджувати опалубку для заливки бетону під басейн, -інформує видання. 

Зазначають, що земельна ділянка перетворилася на великий будмайданчик. Знятий цілий шар ґрунту, таким чином вирівнюють всю територію ділянки. Видання додає, що вирізано більше десятка дерев і знищені зелені насадження, які були на ділянці на момент купівлі. 


За інформацією ЗМІ, особняк, споруджений за проєктом "Зацьбург", повністю реконструюють. Міняють фасад, всі вікна, переробляють дах, демонтують деякі старі стіни та споруджують нові. Окремо побудували гараж на кілька машин, а за кошти раніше передбачених двох паркомісць у самому будинку розширили житлову площу. Також на ділянці зводять басейн, гостьовий будиночок на 100 квадратів і будівлю, схожу на баню.

Відео "Страна". 

 

Читайте також
Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео) Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.
Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео) Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео)
Столичні правоохоронці на Київщині прочісують понад 430 гектарів лісу, поблизу якого було обстріляно автомобіль Сергія Шефіра. Жодного підозрюваного поки не затримано.
Зустріч Меркель та Зеленського: в ОП озвучили очікування Зустріч Меркель та Зеленського: в ОП озвучили очікування
В Офісі президента озвучили очікування від переговорів Зеленського та канцлерки Німеччини Ангели Меркель.
Loading...
Load next