Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе

Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе
Мер Києва зазначив, що його запросили лише за дві з половиною години до початку засідання.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що йому зателефонували з Офісу президента і запросили на засідання Ради національної безпеки й оборони, яке відбудеться 20 серпня.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Telegram.

Мені зателефонували з Офісу президента і запросили на сьогоднішнє засідання РНБО. За дві з половиною години до його початку.

На жаль, фізично не зможу бути присутнім. Бо після перевірки робіт на Подільсько-Воскресенському мостовому переході вже поїхав у робочу поїздку в справах Асоціації міст України на Чернігівщину, - написав Кличко. 

Нагадаємо, що раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що не виключає, що під час засідання Ради національної безпеки та оборони 20 серпня може обговорюватися усунення його з посади голови КМДА.

17 серпня правоохоронці проводили обшуки у приміщеннях комунальних підприємств "Житлоінвестбуд-УКБ" та "Київкомунсервіс", яке займається вивезенням сміття.

18 серпня прийшли з обшуками у департамент освіти та науки Київської міської державної адміністрації та у комунальне підприємства "Група впровадження проєкту з енергозбереження в адміністративних та громадських будівлях м. Києва".

Кличко назвав хвилю обшуків та кримінальних справ проти працівників столичних комунальних підприємств політично-мотивованим тиском.

Читайте також
"Політичне протистояння між президентом та мером столиці": Зеленський та Кличко вперше за рік зустрілися на Банковій "Політичне протистояння між президентом та мером столиці": Зеленський та Кличко вперше за рік зустрілися на Банковій
На зустрічі також був присутній міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, який нібито може очолити Київську міську державну адміністрацію
Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві
До будинку в якому проживає мер столиці Віталій Кличко силовики прийшли з обшуками, однак до помешкання Кличка вони так і не потрапили. Сам мер вважає, що вони прийшли в іншу квартиру - вона нижче на декілька поверхів.
Кличко поскаржився на погрози та обшуки, які відбуваються після нарад в Офісі Президента Кличко поскаржився на погрози та обшуки, які відбуваються після нарад в Офісі Президента
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що йому систематично погрожують звільненням з посади голови Київської міської державної адміністрації, а силовики тим часом регулярно влаштовують обшуки в комунальних київських підприємствах.
Loading...
Load next