Помста за організацію в ОРДЛО виборів до Держдуми РФ: РНБО обіцяє санкції

Помста за організацію в ОРДЛО виборів до Держдуми РФ: РНБО обіцяє санкції
Рада національної безпеки і оборони вирішила ввести санкції проти всіх організаторів виборів до Державної Думи Російської Федерації на українських окупованих територіях.

Україна запровадить повний пакет санкцій щодо людей, які будуть причетними до проведення виборів до Державної Думи Росії на окупованих територіях Криму та Донбасу.

Про це розповів секретар РНБО під час брифінгу.

РФ не має права проводити вибори на цих територіях. Тому всі учасники цього процесу, які беруть участь, члени виборчих комісій, агітатори, кандидати, всі спостерігачі, які є офіційними особами на цих виборах, будуть під санкціями нашої країни, - сказав Данілов.

За його словами, в РНБО вже опрацювали перший перелік причетних до російських виборів на окупованих територіях. Щодо них найближчим часом через указ президента введуть повний пакет санкцій.

Данілов попередив, що під обмеження можуть потрапити й громадяни будь-якої іншої країни, які будуть причетними до цих виборів.

Нагадаємо, що вчора, 17 вересня, у Росії стартували вибори, на яких люди обиратимуть депутатів Держдуми, а також вищих посадових осіб суб'єктів країни. Перші виборчі дільниці відкрилися у Камчатському краї та Чукотському автономному окрузі.

Читайте також
РНБО ввело нові санкції проти понад 200 осіб через російські "вибори" в Криму і на Донбасі (відео) РНБО ввело нові санкції проти понад 200 осіб через російські "вибори" в Криму і на Донбасі (відео)
Раніше Данілов попереджав, що всі особи, які братимуть участь в організації виборів до Державної думи РФ на окупованих територіях Донбасу та Криму потраплять під українські санкції.
Росія виділить на утримання ОРДЛО близько 330 мільярдів гривень Росія виділить на утримання ОРДЛО близько 330 мільярдів гривень
Росія планує витратити на інтеграцію окупованого Донбасу близько 330 мільярдів гривень (900 мільярдів рублів).
У Росії стартували вибори до Держдуми: виборчі дільниці незаконно відкрилися і в Криму (відео) У Росії стартували вибори до Держдуми: виборчі дільниці незаконно відкрилися і в Криму (відео)
У Росії стартували вибори до Держдуми РФ, на які незаконно залучають і жителів окупованих територій України.
Loading...
Load next