"Кожен українець знає, хто ці люди", - Зеленський прокоментував ухвалення закону про олігархів

"Кожен українець знає, хто ці люди", - Зеленський прокоментував ухвалення закону про олігархів
В Україні зроблено ще один крок для позбавлення олігархів впливу на чиновників, вважає президент.

Володимир Зеленський відреагував на те, що Верховна Рада остаточно схвалила закон про олігархів. За словами президента, підтримка цього законопроєкту є хорошим сигналом на шляху до повалення олігархічної влади.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі. 

Володимир Зеленський стверджує, що олігархи є окремою гілкою влади в державі. Тому прийняття цього закону дозволить повалити її та позбавити впливу на українську політику, економіку та ЗМІ.

Президент наголошує, що кожен українець знає олігархів, про яких останнім часом йшла мова під час дискусій щодо прийняття закону. Однак держава ігнорувала вплив цих людей. Та тепер, на думку Зеленського, Україна отримала винятковий шанс побудувати чисті відносити між великим бізнесом та державою. Не дивлячись на те, що є люди, які всяко намагаються завадити втіленню цього закону.

Так, це багатьом політикам не подобається. Так, вони хочуть жити, як раніше, працюючи на олігархів. Так, було дуже багато тиску на наших депутатів, дуже багато інтриг і навіть шантажу. Але закон ухвалено, - написав Зеленський.

Також президент переконаний, що в олігархів тепер є лише єдиний шлях – стати чесними бізнесменами. Крім того, Володимир Зеленський висловив вдячність народним депутатам, які підтримали цей закон, окремо відзначивши, що 229 з 279 обранців, які проголосували "за" – з фракції "Слуга Народу".

Нагадаємо, що Верховна Рада на пленарному засіданні сьогодні, 23 вересня, ухвалила у другому читанні так званий законопроєкт про деолігархізацію (№5599). За нього віддали свої голоси 279 народних депутатів.

Читайте також
Уряд остаточно ухвалив законопроєкт про олігархів (відео) Уряд остаточно ухвалив законопроєкт про олігархів (відео)
Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроєкт про деолігархізацію. Його створення ініціював президент Володимир Зеленський.
"Це класичний фейк": Тимошенко щодо закону про олігархів (відео) "Це класичний фейк": Тимошенко щодо закону про олігархів (відео)
Верховна Рада на пленарному засіданні сьогодні, 23 вересня, ухвалила у другому читанні так званий законопроєкт про деолігархізацію.
Зеленський назвав умову винесення питання щодо олігархів на референдум в Україні Зеленський назвав умову винесення питання щодо олігархів на референдум в Україні
Президент Володимир Зеленський сподівається обійтися без всеукраїнського референдуму щодо закону про олігархів, однак це питання може бути все ж таки винесене на всенародне опитування за певних умов.
Loading...
Load next