Замах на помічника Зеленського допоможе розслідувати американське ФБР (відео)

Замах на помічника Зеленського допоможе розслідувати американське ФБР (відео)
У Вашингтоні підтвердили свої наміри надати українським правоохоронцям допомогу в розслідуванні замаху на першого заступника президента Володимира Зеленського - Сергія Шефіра.

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США надасть українським правоохоронцям допомогу в розслідуванні замаху на першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра, яке трапилось уранці 22 вересня, близько 10 ранку. В автомобіль першого помічника президента Сергія Шефіра влучили 18 куль, а нападники цілили саме у водія, щоб зупинити машину. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін "Українським новинам". 

Допомога від ФБР (буде надана), – повідомив Єнін.

Проте, інших подробиць допомоги від США він не уточнив. 

Зокрема, раніше Євген Єнін розповідав, що МВС отримало підтвердження від американських колег про надання допомоги українським правоохоронцям для забезпечення максимально оперативного розкриття злочину, однак не уточнив, який саме орган висловив таку готовність.

"Ми отримали підтвердження від наших американських колег надати нам посильну допомогу, щоб забезпечити максимально оперативне розкриття цього злочину", - заявив Єнін 22 вересня.

ЩО ВІДОМО ПРО ОБСТРІЛИ АВТО СЕРГІЯ ШЕФІРА?

 

Читайте також
Замах на життя помічника президента Зеленського: Україна залучила до розслідування ФБР (відео) Замах на життя помічника президента Зеленського: Україна залучила до розслідування ФБР (відео)
Українські правоохоронці прийняли допомогу від США, щоб розвіяти сумніви щодо об'єктивності розслідування у справі замаху на життя заступника Зеленського - Сергія Шефіра.
Замах на вбивство Шефіра: за фактом обстрілу автомобіля першого заступника Зеленського відкрили справу (відео) Замах на вбивство Шефіра: за фактом обстрілу автомобіля першого заступника Зеленського відкрили справу (відео)
Прокуратура завела кримінальну справу через замах на першого заступника Володимира Зеленського - Сергія Шефіра. Стрілянина трапилась, коли посадовець їхав з дому на роботу. Дорога, якою їхала автівка проходила через ліс, де з різних боків траси було зроблено кілька автоматних черг.
"Відповідь буде сильною": Зеленський відреагував на обстріл авто заступника Шефіра (відео) "Відповідь буде сильною": Зеленський відреагував на обстріл авто заступника Шефіра (відео)
Зеленський заявив, що вилетить до Києва відразу після виступу на Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. Він відбудеться пізно ввечері 22 вересня.
Loading...
Load next