Збори "слуг народу" у Трускавці: покличуть Венедіктову і Баканова

Збори "слуг народу" у Трускавці: покличуть Венедіктову і Баканова
Під час зборів "слуги" не виключають і секторальну роботу – окремо за напрямками безпеки, економіки, міжнародної політики.

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що на збори їхньої парламентської фракції в Трускавці запросять керівників Офісу генпрокурора - Ірину Венедіктову і СБУ - Івана Баканова, а також представників Кабміну. Про це він повідомив під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради, повідомляє видання Liga.net.

Відомо, що з'їзд запланований на наступні вихідні – з 1 до 3 жовтня. Основні події, за словами Корнієнка, будуть у другій половині п'ятниці і в суботу, а в неділю "слуги" усе підсумують - за якими реформами прискорюватися, а за якими – продовжити обговорення із суспільством.

Також глава "слуг народу" заявив, що не впевнений у тому, що на партійній нараді буде присутній голова Верховної Ради Дмитро Разумков. За його словами, орієнтуватися будуть на стан здоров’я спікера, адже він зараз перебуває на лікарняному через Covid-19.

Окрім цього, на запитання журналістів, чому для з'їзду обрали саме Трускавець, Корнієнко сказав, що тільки ця локація дозволяє компактно розселити таку велику кількість людей. Зокрема він наголосив, що "слуги" будуть самі оплачувати проживання в готелях.

Нагадаємо, що нещодавно голова Верховної Ради Дмитро Разумков вдруге захворів на коронавірусну інфекцію, попри те, що він хворів на нього торік в листопаді.

Зауважимо, що ще в серпні парламентарій публічно зізнався, що на той момент вакцинованим проти коронавірусної хвороби він не був, і назвав причину відмови від імунізації. Політик тоді пояснював це наявністю антитіл після перенесеного в 2020 році COVID-19.

Читайте також
Верховна Рада призначила Руслана Стефанчука новим спікером парламенту (відео) Верховна Рада призначила Руслана Стефанчука новим спікером парламенту (відео)
Окрім Стефанчука, на посаду спікера Ради були висунуті кандидатури народних депутатів Ярослава Жалезняка, Гео Лероса, Олексія Гончаренка і Яни Зінкевич. Однак під час виступу Железняк і Лерос заявили, що знімають свої кандидатури.
Голову партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка обрали першим віцеспікером (відео) Голову партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка обрали першим віцеспікером (відео)
Народні депутати підтримали призначення Корнієнка на посаду віце-спікера Ради. "За" проголосували 256 нардепів.
"Слугам народу" наказали провалити створення ТСК щодо "вагнерівців" (фото) "Слугам народу" наказали провалити створення ТСК щодо "вагнерівців" (фото)
Журналістам вдалось зафіксувати листування в якій депутатам від партії "Слуга народу" наказали провалити голосування за створення Тимчасової слідчої комісії, яка б мала розслідувати справу "вагнерівців".
Loading...
Load next