"АТО - це великий курорт": Білецький у прямому ефірі назвав Арестовича клоуном (відео)

"АТО - це великий курорт": Білецький у прямому ефірі назвав Арестовича клоуном (відео)
Олексій Арестович назвав Білецького брехуном, який свідомо бреше країні. На чергові звинувачення в тому, що він клоун, назвав Білецького чортом і вбивцею.

Голова партії "Національний корпус" Андрій Білецький і позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович посварилися в прямому ефірі. Причиною конфлікту між чоловіками стала заява Арестовича в якій він зазначив, що АТО - це "великий курорт для хлопчиків". Згодом розмова перерослав у словесний конфлікт після чого Білецький та Арестович назвали один одного клоунами, трапилось це в ефірі телеканалу "Україна 24".

Ми розуміємо, що ваша робота... Ви робите вигляд, що ви експерт, але ми обидва знаємо, що ви клоун, - заявив Білецький у прямому ефірі.

У відповідь на образливі слова Арестович нагадав голові партії "Національного корпусу" про резонансні злочини, ймовірно, натякнувши, що той може бути до них причетним. На, що Білецький не довго думаючи пригрозив Олексію Арестовичу судом.

  • Арестович: "Друже, давай перейдемо на особисте. Я нагадаю тобі, чому ти мене клоуном назвав: тому що я сказав, що АТО – це курорт? Нагадаю тобі смерть Ярослава Бабича, нагадаю тобі твого "Боцмана", нагадаю зустріч "Боцмана" з Шереметом напередодні підриву Шеремета і хто мінував машину, поки він зустрічався... Хто загинув у Запорізькій області під час спроби пограбувати інкасаторів... Розповіси в суді, клоун".
  • Білецький: "Олексію, мій друже, я назвав тебе клоуном з простої причини... Коли ми з тобою вперше побачилися, коли я давним-давно воював, а ти їздив і розповідав генералам і комбатам казки і ти пам'ятаєш, що я тебе з твоїми казками послав в маріупольському аеропорту. Ти тоді був клоуном і зараз ним залишаєшся".

​​​​Своєю чергою Арестович сказав Білецькому, що у того недостатньо допуску і повноважень, щоб знати, навіщо спікер ТКГ був в Маріуполі сім років тому.

  • Арестович: "Пан Андрій каже, як брехло. Він свідомо бреше країні, переходить на особистості, що є ознакою слабкої позиції. Андрію, ти сам сказав, що ми бачилися в Маріуполі у 2014 році..."

Нагадаємо, що раніше колишній очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook опублікував відео в якому Арестович заявляє, що: "Навколо АТО існує величезний міф і кількість міфів про те, що наші хлопці страждають, гинуть... АТО - це великий курорт, такий для хлопчиків. Великий піонер-табір. Там свято непослуху. Вони вириваються від дружин, від дітей і від тещ туди. Смажать м'ясо і живуть, як годиться українському козаку в степу. Дме вітер, там абсолютна свобода. Думки прості, ясні, усвідомлення просте, ясне. У тебе стріляють, ти стріляєш, - ти герой як би. Тебе всі люблять, поважають, і не треба витирати соплі дітям і розбиратися з похиленим парканом будинку. І я не бачив там жодної страждаючої людини. Я бачив там серед солдатів і офіцерів тільки людей, яким в кайф те, що відбувається".

Згодом, сам Арестович прокоментував ситуацію із цим відео та запевнив, що зняте воно було ще у 2016 році, а Аваков цим самим хоче розпочати політичний сезон: "Судячи зі старту, починається йому важко. Інакше пояснювати, навіщо було виривати з відео чотирирічної давнини окрему фразу і кидатися з нею в політичну атаку?".

Сьогодні, звичайно, я б сформулював інакше, набагато суворіше. Тоді ж, я тільки повернувся з чергової поїздки в АТО. І був злегка розлючений тим, що нас постійно намагаються змусити плакати. Я вважав і вважаю, що на такі спроби потрібно відповідати весело, саме так і можна виграти в інформаційній війні, - пояснив Олексій Арестович.

Читайте також
Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин
Через нещодавно загибель мирного жителя на Донбасі, Російська Федерація відмовилась від участі у позачерговому засіданні ТКГ.
Путін розраховує на відновлення стосунків між Україною та Росією Путін розраховує на відновлення стосунків між Україною та Росією
Президент РФ Володимир Путін розраховує "рано чи пізно" повністю відновити відносини з Україною.
Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович
Російська сторона в ТКГ подала список з 90 осіб на обмін полоненими. Проте, виявилось, що лише 16 людей з цього списку справді існують, а решта виявилися фейковими.
Loading...
Load next