"Вона на етапі формування": Притула заявив про створення власної партії (відео)

"Вона на етапі формування": Притула заявив про створення власної партії (відео)
Першочерговим пріоритетом для новоствореної політичної сили буде парламентська кампанія. Так, ймовірно, партія братиме участь у парламентських виборах, які мають пройти восени 2024 року.

Шоу-мен, популярний ведучий та ексучасник партії "Голос" Сергій Притула заявив, що створює власну політичну партію. Так, вже кілька місяців у ЗМІ поширюють чутки про те, що Притула не покине політику та створити щось своє, й ось він нарешті підтвердив цю інформацію, проте деталі обіцяє повідомити пізніше. В ефірі "24 каналу" він розповів, що останніми місяцями роз’їжджає по Україні, формуючи команду на місцях.

Це очевидно буде політична партія. Поки що вона на етапі формування. Тобто, якщо ви хочете зараз якогось ексклюзиву у вигляді неймінгу, брендингу і так далі – дайте мені трішки часу, і я обов’язково вам все розкажу. Але це однозначно буде не віртуальна якась історія, - зазначив Сергій Притула.

 Також Притула додав, що у його політичної сили в пріоритеті будуть вибори в парламент: "Інституційно парламент не давав познущатися з країни за всі роки і переламати об коліно Конституцію. Не важливо, хто був президентом. І при Леоніді Кучмі, і при Вікторі Януковичі саме парламент був "тим" інститутом. Крім, звичайно, людського протесту, якщо ми говоримо про Януковича".

Звичайно, першочергово у планах на горизонті стоїть парламентська кампанія, - додав він.

Відео "24 канал".

Нагадаємо, що 7 червня, Сергій Притула оголосив про вихід із складу партії "Голос", однак заявив, що продовжить свою політичну діяльність. Шоу-мен розкритикував керівництво партії та зазначив, що намагався вести діалог із новим керівництвом, але нічого не вийшло, тому він вирішив дистанціюватися.

Згодом активно почали ширитись чутки про те, що шоу-мен планує створити власну партію. Їх "підігрівав" і сам чоловік. Так, раніше він наголошував в реалізації майбутніх планів йому допомагають колеги та команди з регіонів, зокрема з партії "Голос": "У якому форматі і якому творенні все буде – дайте, будь ласка, трохи часу. Ми дійдемо до спільного знаменника і про все повідомимо".

Читайте також
"Не відкидаю цього": Притула думає створити нову партію в Україні "Не відкидаю цього": Притула думає створити нову партію в Україні
Сергій Притула, який нещодавно оголосив про свій вихід із складу партії "Голос" натякнув, що не відкидає ідеї створення власної партії.
Розкол "Голосу": 10 нардепів оголосили про створення окремого об’єднання у Верховній Раді (відео) Розкол "Голосу": 10 нардепів оголосили про створення окремого об’єднання у Верховній Раді (відео)
Депутати від "Голосу" висловили недовіру керівнику фракції Ярославу Железняку та голові партії Кірі Рудик. Зокрема, 10 депутатів заявили про створення об'єднання "Справедливість".
Притула заявив про свій вихід з партії "Голос" Притула заявив про свій вихід з партії "Голос"
Шоу-мен та екскандидат на виборах мера у Києва, Сергій Притула оголосив про вихід із складу партії "Голос". Однак заявив, що продовжить свою політичну діяльність.
Loading...
Load next