Арахамія вдруге за день подав звернення про відставку Разумкова

Арахамія вдруге за день подав звернення про відставку Разумкова
За словами прессекретарки Дмитра Разумкова, “або фракція “Слуга народу” змінила свою позицію, або голова фракції Арахамія не дуже добре знається на парламентських процедурах”.

Фракція "Слуга народу" розпочала процедуру збору підписів за відставку з посади голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Так, голова президентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вдруге за день, 30 вересня, подав звернення щодо підписних листів про відставку спікера Разумкова. Однак, цього разу звернення вже було направлено особисто від імені Арахамії.

Про це повідомила прессекретарка Дмитра Разумкова, Ольга Туній на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Надійшло друге звернення - від народного депутата України Давида Арахамії. Що ж, процедура запускається вдруге, новий комплект підписних листів буде видано невідкладно , - наголосила Туній.

У новому зверненні Арахамія від імені нардепа просить від Разумкова надати листи для збору підписів на звільнення самого очільника парламенту.

Або фракція “Слуга народу” змінила свою позицію, або Голова фракції Давид Арахамія не дуже добре знається на парламентських процедурах. Схоже, одного звернення від фракції щодо підписних листів про відкликання Голови Парламенту з посади було замало, – зауважила прессекретарка голови ВРУ.

Нагадаємо, що 30 вересня, народні депутати вирішили розпочати збір підписів за відставку спікера Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради. За його Разумкова, з відповідною ініціативою до нього офіційно звернувся голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Читайте також
Відставка Разумкова: Арахамія розпочав збір підписів за відставку спікера Верховної Ради Відставка Разумкова: Арахамія розпочав збір підписів за відставку спікера Верховної Ради
Голова фракції та народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Арахамія розпочав збір підписів за відставку Разумкова з посади голови парламенту.
Відставка Разумкова: нового спікера Ради можуть призначити у п'ятницю, - Арахамія (відео) Відставка Разумкова: нового спікера Ради можуть призначити у п'ятницю, - Арахамія (відео)
За прогнозами глави фракції "Слуга народу", за відставку спікера Разумкова очікується 240 голосів "за". Зокрема, перший віцеспікер Руслан Стефанчук та голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко претендують на посаду голови парламенту.
Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео) Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео)
Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
Loading...
Load next