Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія

Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Роман Абрамовський записав заяву про відставку з посади міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів.

Роман Абрамовський написав заяву про відставку з посаду міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів. Про це 19 жовтня повідомив очільник президентської фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія, повідомляє 24 канал.

Окрім цього політик зауважив, що міністр зробив це за власним бажанням. Очільник фракції також додав, що за відставку Абрамовського у парламенті голоси точно знайдуться.

Я бачив, що він (Абрамовський) написав заяву (про відставку). Я заходив якраз до голови (Верховної Ради), і він виходив, — сказав Арахамія журналістам.

Відомо, що наразі у влади ще немає кандидата на посаду міністра екології. З ним обіцяють визначитися за тиждень — десять днів, а поки на цей пост призначать тимчасово виконуючого обов’язки, якого обере уряд. 

Ви ж пам’ятаєте, що у нас по екологічним законам завжди є баталії. В першу чергу претензія, яка була на фракції озвучена багатьма депутатами, які працюють в регіонах, — екоінспекція в регіонах дуже корупційна установа, - додав Арахамія.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський планує звільнити голову Національного банку України Кирила Шевченка, якого призначили на цю посаду лише минулого року. Відомо, що Зеленський не задоволений роботою Шевченка.

Ще однією причиною для звільнення, за інформацією видання, є те, що у Кирила Шевченка, зокрема, склалися погані відносини з рядом топ-співробітників НБУ, що призвело до хвилі звільнень, яка хвилює Міжнародний валютний фонд.

Читайте також
Відставка Разумкова: Арахамія розпочав збір підписів за відставку спікера Верховної Ради Відставка Разумкова: Арахамія розпочав збір підписів за відставку спікера Верховної Ради
Голова фракції та народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Арахамія розпочав збір підписів за відставку Разумкова з посади голови парламенту.
Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра
Після звільнення з посади очільника МВС, Арсен Аваков все ж таки може залишитись у політиці. У "Слузі народу" йому готові запропонувати посаду віцепрем'єра.
Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС
Після звільнення Арсена Авакова, місце глави МВС може зайняти "слуга народу" Денис Монастирський. Зокрема, Шмигаль вже вніс подання щодо його кандидатури у Верховну Раду.
Loading...
Load next