Шуфрич в ефірі прокоментував мільйонні статки соратника Медведчука (відео)

Шуфрич в ефірі прокоментував мільйонні статки соратника Медведчука (відео)
Нестор Шуфрич говорив про свого колегу - Тарас Козака, якого звинувачують у держзраді, а сам він перебуває у розшуку.

У ефірі програми "Право на владу" народний депутат від проросійської партії ОПЗЖ та голова Комітету Ради з питань свободи слова Нестор Шуфрич згадав свого соратника Тараса Козака. Зазначимо, що Козак підозрюється у державній зраді, він втік з України, має значні фінансові активи, оскільки протягом 10 років успішно займався підприємницькою діяльністю.

Крім того, його брат та батько – теж одні з найвагоміших підприємців у м. Львові, – заявив Шуфрич. 

Так депутат пояснив багатомільйонні статки Тараса Козака, які, зокрема, мали знадобитися йому для придбання телеканалів "112 Україна", "NewsOne" та "Zik".

У самого Шуфрича також запитали як він, постійно перебуваючи на державних посадах, зміг заробити десятки мільйонів доларів. Це зробив представник Донецька у ТКГ щодо Донбасу Денис Казанський.

Шуфрич у відповідь на це заявив, що його родина до 1998 року була однією із найбагатших на Заході Україні. 

Читайте також
Загрожує 15 років в'язниці та конфіскація майна: суд обирає запобіжний захід Медведчуку Загрожує 15 років в'язниці та конфіскація майна: суд обирає запобіжний захід Медведчуку
Сьогодні, 13 травня, проросійський депутат з фракції "ОПЗЖ" Віктор Медведчук прийшов до Печерського районного суду Києва, де йому наразі обирають запобіжний захід.
"Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась "Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась
Володимир Зеленський висловився та поділився своєю думкою щодо суду над Віктором Медведчуком. Президент також заявив, що нардеп був на законній основі позбавлений можливості використовувати медіаактиви і державне майно.
Проти Медведчука та Козака відкрили кримінальну справу за держзраду Проти Медведчука та Козака відкрили кримінальну справу за держзраду
Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти нардепів від ОПЗЖ Віктора Медведчука і Тараса Козака про державну зраду.
Loading...
Load next