Нардеп-втікач Козак заплатив 1,3 мільйона за оренду житла у Білорусі

Нардеп-втікач Козак заплатив 1,3 мільйона за оренду житла у Білорусі
Проросійський нардеп Тарас Козак, який підозрюється в держзраді, 31 травня заплатив у Білорусі за оренду житла 1,3 мільйона гривень.

Довкола місця перебування проросійського депутата від "ОПЗЖ" Тараса Козака чутки вирують вже не один місяць. Однак, як виявилось, все ж таки він й справді перебуває на території Білорусі. Зокрема, у травні він придбав там рухоме майно на суму понад 1 мільйон 340 тисяч гривень, йдеться у Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з цим, 31 травня цього року нардеп Козак продав у Білорусі валюту на суму 1 340 873 грн, а також заплатив за оренду нерухомого майна 1 319 291 гривень.

Зокрема, за даними ЗМІ, депутат-втікач Тарас Козак, 24 лютого на літаку Embraer 650 з бортовим номером ОЕ-ITA, яким користується білоруський олігарх Микола Воробей, покинув територію України

Нагадаємо, що 11 травня Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. 

Згодом Медведчук повідомив, що його соратник Козак перебуває на лікуванні у Білорусі. Та генпрокурорка не підтвердила цю інформацію, а на брифінгу щодо вручення підозр очільник Служби безпеки України Іван Баканов заявив, що Козак ймовірно переховується на території Росії.  Проте, у будь-якому випадку нардеп не надавав інформацію про свій лікарняний до Верховної Ради - свого місця роботи. 

Читайте також
СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти
Служба безпеки України виявила незаконне угрупування, яке займалося легалізацією та незаконним переведенням коштів, у тому числі через купівлю криптовалют.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, є громадянином Ізраїлю.
Loading...
Load next