Влада зірвала прем'єру скандального фільму-розслідування про таємниці бізнесу Зеленського

Влада зірвала прем'єру скандального фільму-розслідування про таємниці бізнесу Зеленського
Фільм "Офшор 95" - розслідування про таємниці офшорного бізнесу президента Зеленського та брудні гроші олігарха Коломойського.

Сьогодні, 3 жовтня, було заплановано прем'єру  показу фільму "Офшор 95", що присвячений таємницям бізнесу Володимира Зеленського. Його знімала розслідувальна агенція "Слідство.Інфо".

Однак лише за п’ять годин до показу директор закладу Олексій Прасол заявив, не показуватиме фільм про президента.

Про це повідомила керівниця агенції, журналістка Анна Бабінець.

Згодом Олексій написав, що у них немає світла і взагалі ремонт. Я приїхала, переконалися, що світло є, а ремонту немає. Однак постери з нашим фільмом з приміщення познімали, працівникам сказали, що короткий день – опера закривається о 17.00. Олексій сказав мені телефоном, що нічого не знає про наш фільм і кинув слухавку. Угода у нас укладена, локація оплачена, – написала Анна Бабінець. 

Вона також попросила допомоги у пошуку нової локації для прем’єри, адже на показ зареєструвалися 250 людей.

Читайте також
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
"Укрзалізниця" має борги у сотні мільйонів доларів, – Зеленський "Укрзалізниця" має борги у сотні мільйонів доларів, – Зеленський
Під час сьогоднішньої пресконференції у Києві Володимир Зеленський повідомив, що АТ "Укрзалізниця" має борги по кредитах у розмірі сотень мільйонів доларів. Основною ж причиною є те, що підприємство брало кредити за надто високою ставкою.
Loading...
Load next