Зеленський вперше прокоментував ДТП за участь Трухіна (відео)

Зеленський вперше прокоментував ДТП за участь Трухіна (відео)
Під час брифінгу в Трускавці Зеленський розповів, що він знає лише про факт ДТП, тому чекає на висновки ДБР.

Президент Володимир Зеленський вперше публічно прокоментував скандал із ДТП за участю народного депутата від "Слуги народу" Олександра Трухіна. Він стверджує, що як і громадськість чекає на висновки правоохоронців.

Про це Зеленський розповів під час брифінгу в Трускавці, повідомляє 24 канал. 

Президент запевняє, що знає лише про факт ДТП, тому чекає на висновки ДБР.

Він пояснив, що нардепи-мажоритарники часто звертаються до нього, хочуть особисто розповісти про проблеми на своїх округах, і на них всіх просто немає часу. За словами президента, у нього просто немає часу, щоб слухати їхні проблеми. Те саме й стосується проблеми Трухіна, який скоїв ДТП. Однак, якби там хтось загинув, то реакція була б миттєвою.

Там ніхто не загинув. Слава Богу, всі живі – і це найголовніше. Якби там щось таке відбулося, то повірте – людини (Трухіна) вже не було б, – заявив президент.

Крім того, глава держави пояснив, що не може все знати, хоч би й хотів.

Журналістку, яка спитала Володимира Зеленського про ДТП з Трухіним здивувало те, що президент не знає деталей доволі гучного скандалу. Натомість президент поставив їй зустрічне питання про кількість нових випадків зараження коронавірусом в Україні. Це викликало невелику суперечку.

Я щодня знаю, скільки людей захворіли. Я знаю наповнення ліжок, хоч і не міністр охорони здоров'я. Я не можу знати й розуміти всі деталі тих чи інших правоохоронних кейсів, які відбуваються через ДТП,
– пояснив Зеленський.

Нагадаємо, що аварія за участі Трухіна сталася 23 серпня. Внаслідок ДТП травмовані шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник. 

Тоді ж близько 30 українських медіа видалили повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з участю народного депутата від "Слуги народу".

Відео "Українська Правда". 

 

Читайте також
Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео) Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео)
Аварія трапилась напередодні Дня Незалежності, а 1 вересня про ДТП заговорив і сам Трухін – нардеп запевнив, що не планує нічого приховувати й згодом додав, що не був п'яним та боятись йому нічого, адже не вважає себе винним.
Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео) Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео)
Державне бюро розслідувань отримало матеріали резонасної ДТП на Бориспільській трасі, можливим учасником якої був нардеп Олександр Трухін.
Трухін вперше прокоментував ДТП зі своєю участю (відео) Трухін вперше прокоментував ДТП зі своєю участю (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга Народу" Олександр Трухін вперше прокоментував скандальну ДТП зі своєю участю.
Loading...
Load next