Розслідування ДТП з "слугою народу" Трухіним: ДБР допитало більше 10 свідків, але не самого нардепа (відео)

Розслідування ДТП з "слугою народу" Трухіним: ДБР допитало більше 10 свідків, але не самого нардепа (відео)
Допитати ймовірного винуватця аварії, Олександра Трухіна слідчі планують вже після проведення експертиз та отримання висновків експертів.

Депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін скоїв ДТП поблизу Києва, в якому постраждало шестеро людей, зокрема двоє дітей. Так, Державне бюро розслідувань отримало матеріали резонансного ДТП за участі нардепа на Бориспільській трасі та вже встигло опитати 10 свідків у скандальній аварії, однак ще досі не допитало головного винуватця інциденту - "слуги" Трухіна, повідомляє "Українська правда".

Окрім цього, слідчі ДБР наразі проводяться розшукові дії, спрямовані на встановлення усіх обставин скандальної ДТП, зокрема щодо встановлення особи, яка перебувала за кермом автомобіля Audi на момент аварії, яка трапилась 23 серпня 2021 року. Відомо також, що в ході розслідування вилучили відеозаписи руху транспортних засобів, але відео на якому зафіксовано момент ДТП в кримінальному провадженні відсутнє.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Поряд з іншими заходами, що направлені на встановлення всіх обставин правопорушення, встановлюються додаткові свідки події, інші відеозаписи події та джерела інформації про неї, які можуть бути використані як докази у кримінальному провадженні, - повідомили у ДБР.

Зокрема, Трухіна допитають вже після проведення експертиз та отримання висновків експертів.

Відео: "Українська правда".

Нагадаємо, що аварія за участі Трухіна сталася 23 серпня. Внаслідок ДТП травмовані шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник. Тоді ж близько 30 українських медіа видалили повідомлення про дорожно-транспортну пригоду з участю народного депутата від "Слуги народу".

Державне бюро розслідувань вже здійснюється досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні. Слідчі вивчають докази та матеріали, які вже були зібрані Нацполіцією.

Читайте також
Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео) Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео)
Державне бюро розслідувань отримало матеріали резонасної ДТП на Бориспільській трасі, можливим учасником якої був нардеп Олександр Трухін.
ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео) ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео)
Слідство у справі за фактом ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна поки що не отримало інформації, яка допомогла б встановити хто був за кермом автомобіля під час події.
Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео) Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео)
Аварія трапилась напередодні Дня Незалежності, а 1 вересня про ДТП заговорив і сам Трухін – нардеп запевнив, що не планує нічого приховувати й згодом додав, що не був п'яним та боятись йому нічого, адже не вважає себе винним.
Loading...
Load next