"На найближчу зміну міністра оборони України ніщо не вказує": Никифоров прокоментував відставку Тарана (відео)

"На найближчу зміну міністра оборони України ніщо не вказує": Никифоров прокоментував відставку Тарана (відео)
Никифоров нагадав, що Таран був у складі делегації на чолі з президентом Володимиром Зеленським, яка відвідувала Запорізьку, Донецьку та Луганську області.

Ще у вересні стало відомо, що восени президентська партія "Слуга народу" планує замінити в Кабміні відразу кілька міністрів - серед них було ім'я Андрія Тарана. Проте, прессекретар президента України Сергій Никифоров на початку брифінгу за результатами засідання Ради національної безпеки та оборони заявив, що наразі ніщо не вказує на можливу заміну міністра оборони Андрія Тарана.

Міністр оборони був разом із президентом у складі президентської делегації, яка літала зараз на схід. Чесно: нічого не вказує на те, що можлива зміна міністра оборони, - зауважив Никифоров.

Нагадаємо, що Верховна Рада підтримала призначення Андрія Тарана за поданням Зеленського 4 березня 2020 року. 

Окрім цього зауважимо, що з липня у Міноборони немає двох ключових заступників міністра - щодо озброєння і щодо постачання. Олександра Миронюка та Ігоря Халимона звільнили з цих постів за корупцію, щодо них відкриті кримінальні справи, і весь цей час рішень ніхто не приймає. На думку колишнього радника Тарана Юрія Бутусова, такий стан справ є результатом того, що на посаді міністра оборони працює Андрій Таран, призначений "не в інтересах армії, а в інтересах глави офісу президента Андрія Єрмака"

 

Читайте також
"Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського "Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського
Наприкінці квітня стало відомо, що Юлія Мендель залишає посаду прессекретаря президента Володимира Зеленського, яку вона обіймала майже два роки.
Питання відставки не стоїть: "слуги народу" прокоментували чутки щодо звільнення Тарана Питання відставки не стоїть: "слуги народу" прокоментували чутки щодо звільнення Тарана
У Верховної ради є питання до декількох міністрів, проте наразі немає жодної інформації стосовного того, що міністра оборони Андрія Тарана відправлять у відставку. Та все восени будуть звільнені три міністри.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next