Питання відставки не стоїть: "слуги народу" прокоментували чутки щодо звільнення Тарана

Питання відставки не стоїть: "слуги народу" прокоментували чутки щодо звільнення Тарана
У Верховної ради є питання до декількох міністрів, проте наразі немає жодної інформації стосовного того, що міністра оборони Андрія Тарана відправлять у відставку. Та все восени будуть звільнені три міністри.

Нещодавно президент України Володимир Зеленський звільнив начальника Генерального штабу Збройних Сил України, командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ та командувача Операції об'єднаних сил. Цим самим Зеленський продовжує звільняти очільників оборонних структур.

Однак, як повідомили "слуги народу" Давид Арахамія та Ірина Верещук, наразі питання щодо звільнення міністра оборони України Андрія Тарана не обговорювалось та "не стоїть".

Станом на зараз такої немає інформації, що пан Таран піде у вересні або жовтні. Зараз ми готуємося до поїздки в США, думаю, пан Таран буде там відігравати велику і значну роль, тому мені здається, що ЗМІ зараз неправильно поширюють інформацію, навіть якщо вона буде мати якісь обґрунтування і підтвердження восени, зараз це буде шкодити інтересам України.

Якщо він буде сприйматися як тимчасовий міністр, не буде сильної дискусії в США. Я пропоную це питання зараз не підіймати, поки ми не побачимо восени якісь документи, - заявив Арахамія.

Зокрема, член комітету Верховної Ради Ірина Верещук, яка також входить до президентської партії "Слуга народу" повідомила, що питання відставки Тарана наразі не стоїть на часі.

Питання щодо Тарана на фракції СН не обговорювалося. Наскільки я знаю, питання про його звільнення не стоїть, - наголосила нардепка.

Зауважимо, що після відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова виникли чутки, що будуть звільнені ще кілька міністрів.  

Нагадаємо, що раніше скандальна "слуга народу" Ірина Верещук заявила про амбітні плани на свою депутатську кар'єру - нардепка не лише очолює підкомітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а й хотіла б стати очільником Міністерства оборони. Зокрема, на питання, якщо їй все ж таки надійде пропозиція очолити Міноборони, Верещук відповіла впевнено та ствердно: "Так!".

Читайте також
Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео) Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео)
Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС
Після звільнення Арсена Авакова, місце глави МВС може зайняти "слуга народу" Денис Монастирський. Зокрема, Шмигаль вже вніс подання щодо його кандидатури у Верховну Раду.
"Якщо мені запропонують, я розгляну можливість": скандальна Верещук може очолити Міноборони (відео) "Якщо мені запропонують, я розгляну можливість": скандальна Верещук може очолити Міноборони (відео)
У скандальної "слуги народу" Ірини Верещук амбітні плани на свою депутатську кар'єру - нардепка не лише очолює підкомітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а й хотіла б стати очільником Міністерства оборони.
Loading...
Load next