Розслідування Pandora Papers: НАЗК закінчило перевірку декларації Зеленського (відео)

Розслідування Pandora Papers: НАЗК закінчило перевірку декларації Зеленського (відео)
У відомстві нардепу відповіли, що в ході проведення перевірки, зокрема, врахували інформацію з нещодавнього розслідування "Слідства.інфо" щодо Зеленського.

Національне агентство з питань запобігання корупції продовжує перевірку декларацій президента України Володимира Зеленського і глави СБУ Івана Баканова після розслідування Pandora Papers. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко, опублікувавши відповідь відомства на його клопотання.

Відомо, що при проведенні перевірки було враховано інформація з розслідування Pandora Papers.

НАЗК у відповідь на моє клопотання повідомило, що вже перевірило декларацію Зеленського та наразі перевіряє декларацію голови СБУ Баканова, - повідомив Гончаренко. 

Зокрема, в Офісі генерального прокурора у відповідь на запит нардепа повідомили, що термін розгляду депутатського звернення щодо перевірки інформації, викладеної в журналістському розслідуванні про офшори Зеленського, наразі продовжений.

Зазначається, що строк розгляду депутатського звернення щодо перевірки інформації з розслідування "Слідство.інфо" був подовжений. Судячи з усього, там є, що перевіряти. Чекаємо на результати, - зазначив нардеп.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прокоментував розслідування "Слідство.Інфо" за матеріалами Pandora Papers про офшори. За його словами, він не побачив у фільмі "Офшор 95", нічого нового та задоволений, що журналісти не змогли знайти жодного компромату на нього як президента з моменту вступу на посаду й додав, що "чесно кажучи, сюжет не дуже, я вам кажу як професіонал".

Відео: slidstvo info.

Читайте також
"Матеріал не міг стати сюрпризом": Венедіктова відреагувала на розслідування Pandora Papers (відео) "Матеріал не міг стати сюрпризом": Венедіктова відреагувала на розслідування Pandora Papers (відео)
Документи Pandora Papers частково підтвердили схему переказування коштів від структур скандального олігарха Ігоря Коломойського до офшорних фірм президента Володимира Зеленського та його найближчих соратників.
Президент Зеленський вперше прокоментував розслідування журналістів про офшори (відео) Президент Зеленський вперше прокоментував розслідування журналістів про офшори (відео)
Володимир Зеленський заявив, що бачив розслідування журналістів "Офшор 95", однак запевнив, що матеріал не містить "нічого нового".
"Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського "Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського
Володимир Зеленський і його близькі соратники можуть бути причетні до переведення 40 млн доларів від структур, пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським.
Loading...
Load next