Нардеп Устінова розбила голову у Раді

Нардеп Устінова розбила голову у Раді
Нардепка від партії "Голос" Олександра Устінова отримала травму у стінах Верховної Ради. Швидка уже надала медичну допомогу постраждалій.

Сьогодні, 22 жовтня, у приміщенні Верховної Ради на голову Олександри Устінової впав дверний засув. Про це повідомила її колега по фракції Ольга Стефанишина на своїй Facebook-сторінці.

Ранок починається не з кави. А з..швидкої допомоги.
Олександрі Устіновій  на голову в Верховній Раді впав двірний засов. Не хвилюйтеся, я з нею, все на контролі, -  повідомила Ольга Стефанишина.

Фото: Facebook-сторінка Ольги Стефанишиної

 

Наразі, колега по фракції запевнила, що із Олександрою Устіновою все в порядку. 

Нагадаємо, що народна депутатка Олександра Устінова  12 липня, на своїй сторінці у Facebook повідомила, що 11 депутатів партії "Голос", що є більшістю, проголосували за звільнення з посади керівника фракції Ярослава Железняка.
 

Читайте також
Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення
Одинадцять депутатів "Голосу" заявили, що Железняка звільнили з посади голови фракції. Однак, сам ж нардеп спростовує цю інформацію й заявив, що це "не відповідає дійсності".
"Ініціював підпал власного авто": Гео Лерос переконаний, що скандальне відео зняли в кабінеті нардепа Столара (відео) "Ініціював підпал власного авто": Гео Лерос переконаний, що скандальне відео зняли в кабінеті нардепа Столара (відео)
Позафракційний народний депутат Гео Лерос заявив, що йому вже вдалося "по гарячих слідах" з’ясувати обставини та знайти замовників "сфабрикованого відео" на якому особа, зовні схожа на нардепа, за грошову винагороду підшукує співучасників для вчинення кримінального злочину.
Зеленський підписав указ про зміцнення обороноздатності країни (відео) Зеленський підписав указ про зміцнення обороноздатності країни (відео)
Він передбачає зокрема збільшення виплат військовослужбовцям до рівня щонайменше трьох мінімальних зарплат.
Loading...
Load next