Рада призначила нового міністра енергетики, ним став Герман Галущенко

Рада призначила нового міністра енергетики, ним став Герман Галущенко
Сьогодні, на черговому засіданні парламенту, 305 народних депутатів підтримали кандидатуру Германа Галущенка на посаду нового міністра енергетики.

Під час пленарного засідання у Верховній Раді нардепи проголосували за призначення міністром енергетики віцепрезидента держпідприємства"Енергоатом" й львівського юриста Германа Галущенка, повідомляється на офіційному сайті українського парламенту.

Кандидатуру Галущенка на посаду члена Кабінету Міністрів України - Міністра енергетики подав прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

"Верховна Рада 305 голосами підтримала подання Прем’єр-міністра про призначення Галущенка Германа Валерійовича на посаду члена Кабінету Міністрів України - Міністра енергетики", - йдеться у повідомленні Верховної Ради.

Зокрема Галущенко виступив перед парламентом із промовою й почав зі спростування своїх зв'язків з олігархатом, а також з Андрієм Деркачем. Він назвав цю інформацію фейком та закликав "припинити істерію", повідомляє 24 канал.

"Якщо є бажання довести, то сьогодні є безліч можливостей показати наказ пана Деркача про моє призначення в Енергоатом. Покажіть його", - заявив Герман Галущенко.

Також голова партії "Слуга народу" Давид Арахамія своєю чергою заявив, що кандидатуру Германа Галущенка запропонували в Офісі Президента не безпідставно, - "тому що він був неодноразово учасником робочих нарад щодо ситуації в енергетиці й зарекомендував себе як професійна людина".

Читайте також
Зеленський вніс до парламенту законопроєкт про деолігархізацію: він діятиме 10 років Зеленський вніс до парламенту законопроєкт про деолігархізацію: він діятиме 10 років
Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту як невідкладний законопроєкт, яким влада обіцяє побороти олігархічну систему в Україні.
Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях
Верховна Рада у другому читанні ухвалила президентський законопроєкт про відновлення позбавлення волі за брехню у деклараціях.
Рада не прийняла законопроєкт щодо використання поліцією електрошокерів Рада не прийняла законопроєкт щодо використання поліцією електрошокерів
Верховна Рада відхилила зміни у законопроєкті який суттєво розширював сферу застосування поліцейськими електрошокерів. Цим самим народні депутати не підтримали законопроєкт №4375.
Loading...
Load next