Помер народний депутат України Георгій Крючков

Помер народний депутат України Георгій Крючков
У віці 92 років помер народний депутат України III-IV скликань Верховної Ради України Георгій Крючков. Повідомляється, що це сталось 4 листопада.

Я щойно попрощався зі своїм наставником, людиною, без жодного перебільшення, з великої літери, Георгієм Корневичем Кричковим. Був одним із стовпів КПРС України до і після 1991 року. Людина найбільшого розуму, кришталевої чесності і глибокої порядності. У 1998 році я мав честь познайомитися з ним, - як повідомляється на сторінці прес-служби народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Нестора Шуфрича в Facebook, сьогодні, 6 листопада, пройшло прощання з екс-нардепом.

Він також зазначив, що під час прощання з Крючковим дізнався про смерть від наслідків COVID-19 народного депутата України I-VIII скликань ВР Юхима Звягільського.

Сьогодні 4 листопада відійшла у вічність світла, високопорядна людина Георгій Корнійович Крючков - впливовий політик сучасної України, - на сторінці в Facebook народного депутата VII скликання Ірини Спіріної.

На сайті Комуністичної партії України повідомляється, що причиною смерті стала важка хвороба.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон
Наразі невідомо, який саме метадон, коли він потрапив в організм і як це могло вплинути на смерть нардепа. Зокрема, зараз слідство вивчає дві версії того, як метадон міг опинитися в крові нардепа - або Поляков сам його прийняв, або метадон був підмішаний йому в випивку.
Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ
Наразі столичні правоохоронці вивчають записи камер спостереження, аби встановити, де був Антон Поляков до смерті і з ким він спілкувався напередодні.
Трагічна загибель Павлова: виконувачем обов`язків мера Кривогу Рогу обрали Юрія Вілкула (відео) Трагічна загибель Павлова: виконувачем обов`язків мера Кривогу Рогу обрали Юрія Вілкула (відео)
Раніше колишнього мера Кривого Рогу Костянтина Павлова виявили мертвим у власному будинку. Так, місцеві депутати вже ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень померлого у зв`язку з його смертю.
Loading...
Load next