Верховна Рада відсторонила Третьякову від участі у засіданнях через її слова про смерть Полякова

Верховна Рада відсторонила Третьякову від участі у засіданнях через  її слова про смерть Полякова
Верховна Рада позбавила народну депутатку від фракції «Слуга народу» Галину Третьякову права брати участь у п’яти засіданнях парламенту.

За це рішення проголосувало 234 народних депутатів, серед яких 142 - із фракції "СН".

Голова Верховної Ради України Руслан Сттефанчук попросив Третьякову покинути сесійну залу.

Нагадаймо,  після трагічної смерті депутата Антона Полякова, депутатка від "Слуги народу" Галина Третьякова, коментуючи його загибель у чаті партії, заявила, що тепер стало "на одного ворога менше". Зокрема, колишній спікер парламенту Дмитро Разумков, якого депутати відправили у відставку 7 жовтня, наголосив, що після таких слів у нардепки потрібно відібрати депутатський мандат.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати
Верховна Рада призначила головного санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду нового міністра охорони здоров'я.
Депутати збирають підписи для звільнення Степанова
У Верховній Раді депутати почали збирати підписи для звільнення міністра охорони здоров'я - Максима Степанова. Вже зібрали 90 підписів з необхідних 150.
Міністра МОЗ Максима Степанова відправили у відставку: "за" проголосувало 292 депутата Міністра МОЗ Максима Степанова відправили у відставку: "за" проголосувало 292 депутата
Депутати підтримали подання прем'єр-міністра Дениса Шмигаля щодо звільнення Степанова з посади очільника Міністерства охорони здоров'я - основними причинами відставки є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильна увага до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next