Трагічна загибель Павлова: виконувачем обов`язків мера Кривогу Рогу обрали Юрія Вілкула (відео)

Трагічна загибель Павлова: виконувачем обов`язків мера Кривогу Рогу обрали Юрія Вілкула (відео)
Раніше колишнього мера Кривого Рогу Костянтина Павлова виявили мертвим у власному будинку. Так, місцеві депутати вже ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень померлого у зв`язку з його смертю.

Сьогодні, 25 серпня, у зв’язку зі смертю Костянтина Павлова на позачерговій сесії Криворізької міської ради виконувачем обов`язків міського голови обрали Юрія Вілкула, якого раніше також обрали секретарем міськради. Відомо, що його кандидатуру обрали шляхом таємного голосування, повідомляє "Перший Криворізький".

Зокрема, "за" проголосували 32 депутати, з 33 які брали участь у голосуванні.

Окрім цього видання повідомляє, що депутати "Слуги народу" не брали участі в голосуванні після відмови Олександра Котляра з посади. Також не пішли голосувати депутати від партії "Сила людей". За кандидатуру Вілкула проголосували лише депутати від "Блок Вілкула. Українська перспектива" і "ОПЗЖ".

Зауважимо, що Юрій Вілкул вже двічі керував Кривим Рогом з 2010 по 2020 рік. Та на місцевих виборах у 2020 році політик оголосив, що знімає свою кандидатуру "за станом здоров'я" на користь кандидата Костянтина Павлова і закликав тоді мешканців міста підтримати його.

Костянтин Павлов.

Нагадаємо, що у неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Під час обшуку в будинку Павлова правоохоронці знайшли дві записки, однак тепер з'явилася інформація, що перед смертю загиблий мер видалив усі листування з телефонних месенджерів.

Згодом стало відомо, що померлий міг заборгувати комусь гроші і його "поставили перед якимось вибором", можливо, які він позичив на проведення виборчої компанії. Та за інформацією з кримінальними колами він справ не мав і ніяк не був пов'язаний.

Однак, депутатка Криворізької міської ради переконана, що смерть мера Кривого Рогу не самогубство і навіть не доведення до нього, а ймовірне вбивство. Вона стверджує, що на тілі покійного Павлова були тілесні ушкодження, а також сліди від удару.

Вже 19 серпня у Кривому Розі містяни та колеги попрощались із трагічно загиблим мером міста Констянтином Павловим.

Читайте також
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео) У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео)
У неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Відомо, що причиною смерті стало вогнепальне поранення грудної клітини. Наразі ж правоохоронці розглядають дві версії: самогубство та умисне вбивство.
Loading...
Load next