Українські туристи застрягли в Туреччині через смерть співвітчизника. В консульстві уже розбираються - Ніколенко

Українські туристи застрягли в Туреччині через смерть співвітчизника. В консульстві уже розбираються - Ніколенко
Турецьке слідство розглядає версію самогубства українця, групу допитують.

Консульство України в Анталії вже опікується справою українських туристів, які здійснювали піший похід у Туреччині, — про це у коментарі для "Інтерфакс-Україна" повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Як відомо, під час подорожі загинув один український громадянин. Консули взаємодіють із турецькими правоохоронцями, які ведуть розслідування. Вони також підтримують регулярний зв'язок із родичами загиблого та туристами, - сказав він "Інтерфакс-Україна" в неділю.

За його словами, турецьке слідство розглядає версію самогубства.

Водночас до завершення всіх слідчих дій, зокрема експертизи предмета, яким було завдано поранення, суд тимчасово заборонив супутникам українця залишати територію Туреччини, - проінформував речник.

Він додав, що українське консульство звернулося до турецької сторони для проведення швидкого та неупередженого розслідування цієї справи, а також консультує наших громадян у контексті подальших кроків.

Напередодні у ЗМІ повідомили, що у Туреччині під час пішого походу загинув український громадянин. Тому зараз групу туристів, які були в поході разом з ним, не відпускають в Україну.

 Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Знайшли два катетери з невідомою речовиною: деталі смерті нардепа Антона Полякова (відео) Знайшли два катетери з невідомою речовиною: деталі смерті нардепа Антона Полякова (відео)
Антон Поляков під час перебування у закладі візуально мав вигляд абсолютно здорової людини. Проте, на питання про те, як у крові Полякова опинився метадон, поки відповіді немає. Єнін заявив, що "не уповноважений розголошувати інформацію щодо цього", її вивчає слідство.
"Лукашенко вбиває власних громадян": депутати Європарламенту звинувачують білоруську владу у смерті Шишова "Лукашенко вбиває власних громадян": депутати Європарламенту звинувачують білоруську владу у смерті Шишова
Тіло Віталія Шишова знайшли в одному зі столичних парків неподалік від його місця проживання. Серед основних версій смерті - вбивство, яке намагались замаскувати під суїцид.
Loading...
Load next