Гетманцев цікавиться, чи сплатив Порошенко податки після продажу каналів

Гетманцев цікавиться, чи сплатив Порошенко податки після продажу каналів
Голова податкового комітету ВР натякнув на офшорні скандали, пов'язані з ім'ям п'ятого Президента України.

Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев вважає, що угода з продажу двох телевізійних каналів колишнім президентом України Петром Порошенком має бути перевірена на предмет фіктивності й сплати податків. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

Сподіваюсь, що з угоди не забули сплатити податки, як минулого разу, а сама угода не є фіктивною, — зазначає Гетманцев, додавши, що це питання "компетентних органів".

Нагадаємо, що 7 листопада Колишній президент Петро Порошенко продав корпоративні права на телеканали "5 канал" та "Перший" новому медіахолдингу "Вільні медіа". Причиною продажу став нещодавно прийнятий закон про олігархів. 
 

На своїй Facebook-сторінці Порошенко повідомляє, що був змушений ухвалити рішення про продаж акцій "через атаку на свободу слова, яка є справжньою мішенню закону про олігархів"

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
Порошенко продав права на "5 канал" та "Прямий" Порошенко продав права на "5 канал" та "Прямий"
Це відбулось після набуття чинності закону про олігархів.
Зеленський назвав умову винесення питання щодо олігархів на референдум в Україні Зеленський назвав умову винесення питання щодо олігархів на референдум в Україні
Президент Володимир Зеленський сподівається обійтися без всеукраїнського референдуму щодо закону про олігархів, однак це питання може бути все ж таки винесене на всенародне опитування за певних умов.
"Агент впливу": нардеп Новинський потрапив до бази "Миротворця" "Агент впливу": нардеп Новинський потрапив до бази "Миротворця"
Новинського звинувачують у пропаганді "русского міра" та він потрапив до бази "Миротворця" як "агент впливу Російської православної церкви (РПЦ) в Україні".
Loading...
Load next