Петиція Сергія Стерненка про заборону на в'їзд громадян Росії набрала вже 25 тисяч підписів: останній підпис за Володимиром Зеленським

Петиція Сергія Стерненка про заборону на в'їзд громадян Росії набрала вже 25 тисяч підписів: останній підпис за Володимиром Зеленським
Петиція про заборону громадянам Росії вʼїжджати на територію України або запровадження візового режиму з державою-агресором набрала необхідних 25 тисяч голосів. Ця кількість підписів необхідна, щоб петицію розглянув президент Володимир Зеленський.

За рекордно короткий строк (8 днів і кілька годин) петиція про заборону громадянам РФ відвідувати територію України або запровадження візового режиму із державою-агресором набрала необхідні 25 000 голосів, - повідомив Сергій Стерненко у Facebook.

Ініціатором петиції на сайті Президента України виступив активіст Сергій Стерненко. Метою петиції він зазначив захист національної безпеки в умовах війни з Росією. Станом на 17:15 її підписали 25 101 людей.

Тепер перед президентом Зеленським постав дуже простий вибір. Якщо він захищає інтереси громадян України, то зобов‘язаний виконати вимоги петиції. Якщо ж він відстоює інтереси громадян РФ, то відмовить, - наголосив активіст.

За словами Сергія Стерненка, тема петиції є актуальною як ніколи, з огляду на нинішнє загострення на фронті та стягування російських до наших кордонів.

Перелік осіб, які підписали петицію, можна переглянути на сайті.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ізгоняємо Авакова": святкування відставки колишнього міністра МВС у Києві (відео) "Ізгоняємо Авакова": святкування відставки колишнього міністра МВС у Києві (відео)
Кілька десятків людей зібралося біля будівлі МВС, святкуючи відставку Авакова.
Влаштувала справжню істерику: російська пропагандистка Скабєєва обурилась демонтажем пам'ятника в Києві (відео) Влаштувала справжню істерику: російська пропагандистка Скабєєва обурилась демонтажем пам'ятника в Києві (відео)
Пам'ятник на честь дружби Києва і Москви було встановлено у серпні 2001 року, який був встановлений у сквері по вулиці Маршала Якубовського, 8. Однак, Київська міська рада через численні звернення мешканців столиці прийняла рішення про демонтаж монумента.
Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає ідею запросити президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустріч до Києва є некоректною.
Loading...
Load next