Словаччина буде постачати Україні зброю, незважаючи на всі зусилля російської пропаганди

Словаччина буде постачати Україні зброю, незважаючи на всі зусилля російської пропаганди
Раніше Над у себе у Facebook писав, що Словаччина передала Україні чотири самохідні артилерійські установки Zuzana 2.

Міністр оборони Словаччини Ярослав Над сказав, що російська пропаганда намагається розколоти словацьке суспільство, щоб воно не підтримувало передачу зброї Україні. Проте Братислава й надалі допомагатиме Києву, про що пише EuroNews.

У матеріалі сказано, що Словаччина має намір продати Україні бойові літаки Міг-29 за 300 мільйонів євро.

Згідно з опитуванням дослідницького центру GLOBSEC у Братиславі, 37% респондентів, як і раніше, вважають Москву одним з найважливіших стратегічних партнерів Словаччини.

Російська пропаганда робить все можливе, щоб змінити ставлення населення, щоб зупинити чи заблокувати подальшу передачу військової техніки Україні. Але уряд, безумовно, вирішив продовжувати в тому ж дусі, бо нам потрібно допомагати українцям — вони на це заслуговують — і ми дуже добре розуміємо, що таке окупація, — сказав Над.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Словаччина передасть Україні гелікоптери Мі та тисячі боєприпасів для «Градів».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія знову стягує війська до кордонів України: Європа та США занепокоєні - The Washington Post Росія знову стягує війська до кордонів України: Європа та США занепокоєні - The Washington Post
Поновлення нагромадження російських військ біля кордону з Україною викликало занепокоєння серед деяких чиновників у Сполучених Штатах та Європі, які відстежують, на їхню думку, нерегулярні переміщення техніки та персоналу на західному фланзі Росії.
Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін
Ексміністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що загрози масованого вторгнення «завтра чи післязавтра» Росії в Україну наразі немає, але нам слід готуватися до ескалації та підняття Путіним ставок у його геополітичній грі.
Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник
Пентагон уважно стежить за ситуацією на тлі повідомлень про нове скупчення російських військ на кордоні з Україною.
Loading...
Load next