Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції

Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на новому засіданні було введено нові санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака.

Рада національної безпеки і оборони України запровадила санкції проти компаній, де зареєстровано три лайнери Віктора Медведчука і Тараса Козака. Про це на брифінгу заявив секретар РНБО Олексій Данілов, повідомляє "Дзеркало тижня".

Крім того, сьогодні прийняли рішення щодо трьох літаків, які продовжують курсувати у США. Щодо компанії, на які вони зареєстровані, було прийнято рішення про запровадження санкцій, – заявив Данілов. 

За його інформацією, літаки, які «без дозволу будуть десь пересуватися» будуть переслідуватися, а їхні реєстрації будуть відстежуватись. 

Також Данілов впевнений, що вони будуть підлягати санкціям.

Крім того, я всім хотів би нагадати, що літак безпосередньо пана Медведчука з першого дня санкцій знаходиться в аеропорту «Жуляни». Він зараз має іншу назву і він жодного разу нікуди звідси не відлітав, - зауважив Данілов.

Нагадаємо, на брифінгу за підсумками засідання РНБО Данілов прокоментував заяву німецького парламентаря Нільса Шмідта про те, що нелегальних мігрантів з кордонів Білорусі необхідно помістити в Україну.

Карина Бовсуновська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції
За інформацією ЗМІ, йдеться про літак підсанкційного нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.
Санкції щодо цивільної дружини Тараса Козака: Зеленський ввів у дію нове рішення РНБО Санкції щодо цивільної дружини Тараса Козака: Зеленський ввів у дію нове рішення РНБО
У листопаді РНБО України затвердила нові санкції, в тому числі проти нових власників літаків Медведчука і Козака.
Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов
Секретар РНБО Олексій Данілов спростував інформацію щодо купівлі мережі АЗС Glusco комерційною структурою, яка належить проросійському нардепу від "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку.
Loading...
Load next