Росія отримала від нас сигнали про готовність на обмін Медведчука – Зеленський

Росія отримала від нас сигнали про готовність на обмін Медведчука – Зеленський

Росія отримала, як публічно, так і не дуже, сигнали про можливість обміну Віктора Медведчука. Якщо російська сторона зацікавлена – вона відреагує. Таку думку в інтерв’ю українським ЗМІ висловив Президент України Володимир Зеленський.

Ми готові обміняти Медведчука, чесно, готові абсолютно, авжеж на наших військових або інше, що може запропонувати Росія. Мені здається, що ми ці сигнали як публічно, так і не дуже публічно передали. Якщо їм це цікаво, вони точно відреагують, - заявив Зеленський.

Сьогодні суд відправив під варту без можливості внесення застави нардепа Віктора Медведчука, затриманого 12 квітня, після того, як він втік з-під домашнього арешту під який його було поміщено у січні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення" Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення"
Це вже не перше його висловлювання на цю тему.
Loading...
Load next