Даремні оплески: нападників на журналістів "Схем" звільнили знову

Даремні оплески: нападників на журналістів "Схем" звільнили знову
Тельбізова І.Г та Осіпова О.Л. звільнено із займаних посад.

Наглядова рада АТ «Укрексімбанк» на своєму позачерговому засіданні вивчила обставини обурення громадськості та прийняла одностайне рішення звернутись до Правління Банку для негайного припинення трудових відносин Банку з Тельбізовим І.Г. та Осіповим О.Л. Повідомляє офіційний сайт "Укрексімбанку".

Подальше перебування Тельбізова І.Г. та Осіпова О.Л. на посадах створює загрозу для всієї системи безпеки Банку та для його стабільної та безперервної діяльності в цілому, що створює істотні операційні, комплаєнс та репутаційні ризики, - зазначають учасники Наглядової ради.

Нагадаємо, нещодавно нападників на журналістів «Схем» в «Укрексімбанку» поновили на посадах. 4 жовтня 2021 року директор департаменту банківської безпеки «Укрексімбанку» Ігор Тельбізов та начальник управління внутрішньої безпеки банку Олег Осіпов застосували силу проти журналістів програми «Схеми». Міністр фінансів Сергій Марченко вимагає від "Укрексімбанку" оприлюднення результатів розслідування.
Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Одному зі службовців "Укрексімбанку" вручили підозру щодо нападу на журналістів "Схем" Одному зі службовців "Укрексімбанку" вручили підозру щодо нападу на журналістів "Схем"
Також правоохоронці встановлюють місцеперебування ще одного службовця банку, відносно якої також склали повідомлення про підозру.
"Розслідування не забере багато часу": голова правління "Укрексімбанку" Мецгер склав повноваження (відео) "Розслідування не забере багато часу": голова правління "Укрексімбанку" Мецгер склав повноваження (відео)
Після скандалу із журналістами, Мецгер склав повноваження на час проведення слідчих дій Національною поліцією та внутрішньої перевірки в банку. Причиною конфлікту стало те, що посадовцю не сподобалося одне з питань журналіста.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next