Немає законних підстав забирати мандату, - Разумков про рішення "Слуги народу"

Немає законних підстав забирати мандату, - Разумков про рішення "Слуги народу"
Дмитро Разумков заявив, що буде боротися за свій мандат, адже "Слуга народу" не має законних підстав забирати його.

Дмитро Разумков, якого нещодавно відсторонили від посади спікера парламенту, заявив, що буде боротися за свій мандат. Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє 24 канал.

Він зазначив, що "Слуга народу" не має законних підстав забирати мандат. Політик зауважив, що мандат йому дали саме люди, які голосували за нього і тому він був першим в списку. 

Я за мандат боротимуся, бо не хочу жити у країні, в якій панує несправедливість, неповага до закону та відсутність верховенства права, – сказав Разумков.

Також Разумков зазначив, що для виконання цієї процедури, "слугам народу" доведеться "піти по безпрєдєлу". 

Варто зазначити, що Олександр Корнієнко наголошував на тому, що аби позбавити колишнього спікера мандата, потрібно звернути увагу на те, як Разумков буде голосувати за законопроєкти. 

Як зауважив Корнієнко, Давид Арахамія вирішив запропонувати наглядати за діяльністю Дмитра Разумкова. 

Нагадаємо, раніше перший віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко повідомив, що рішення про позбавлення ексспікера Верховної ради Дмитра Разумкова депутатського мандата будуть ухвалювати на з’їзді партії “Слуга народу”.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com 
 

Читайте також
"Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео) "Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео)
Керівництво "Слуги народу" вважає, що їхній колишній колега по фракції має піти добровільно з парламенту.
На з'їзді фракції "Слуга народу" вирішать, чи позбавляти Разумкова мандата На з'їзді фракції "Слуга народу" вирішать, чи позбавляти Разумкова мандата
Олександр Корнієнко заявив, що рішення щодо можливого позбавлення мандата буде ухвалюватися в залежності від подальших голосувань Разумкова за ті чи інші питання.
"Я відстоюватиму своє право": Разумков обіцяє йти в суд, якщо "слуги народу" заберуть у нього мандат "Я відстоюватиму своє право": Разумков обіцяє йти в суд, якщо "слуги народу" заберуть у нього мандат
Разумков вчергове заявив, що, згідно із законом, його не мають права позбавити мандата, проте допустив такий сценарій.
Loading...
Load next