Не буде "гнатися за кількістю": Разумков підтвердив створення своєї партії (фото)

Не буде "гнатися за кількістю": Разумков підтвердив створення своєї партії (фото)
У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання «Розумна політика», яку очолив колишній голова парламенту Дмитро Разумков.

Народний депутат, колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков підтвердив створення партії на основі міжфракційного об'єднання "Розумна політика". Про це повідомляють Букви із посиланням на брифінг Разумкова в кулуарах Парламенту.

Партію створювати будемо… Я сподіваюся, що в ній буде достатня кількість людей, які готові боротися з труднощами… – запевнив Разумков.

Він зауважив на останніх соцопитуваннях та рейтингах партій.

Фото: Букви

Люди у нас дуже розумні, люди все бачать. Як демонструють останні рейтинги: люди погано ставляться до некомпетентності, і погано ставляться до свавілля і несправедливості, – сказав Дмитро Разумков.

Він зазначив, що не буде "гнатися за кількістю" нардепів у своїй політсилі, його цікавить якість.

Фото: Букви

В стінах Парламенту достатньо формувань, які об’єднуються на принципах кількості. Все ж таки “Розумна політика” має бути розумною і повинна бути такою у кадровому форматі, – зауважив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання «Розумна політика», яку очолив колишній голова парламенту Дмитро Разумков.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика" Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика"
8 листопада Разумков заявив про створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика".
Гетманцев поставив ультиматум Разумкову Гетманцев поставив ультиматум Разумкову
Данило Гетманцев вимагає від Разумкова чіткої відповіді щодо свого політичного місця в "Слузі народу". З його слів, Разумков хоче сконцентрувати на собі політичне майбутнє.
Loading...
Load next