"Закінчились робочі години" - до Міхеіла Саакашвілі не пустили консиліум лікарів

"Закінчились робочі години" - до Міхеіла Саакашвілі не пустили консиліум лікарів
Консиліум сформувало Міністерство охорони здоров'я Грузії, але надарма.

Вночі 14 листопада до лікувального закладу глданської в'язниці №18 не впустили консиліум лікарів, сформований Міністерством охорони здоров'я Грузії. Про це повідомляє видання "Грузія Online".

Після двогодинного очікування лікарям, які мали перевірити стан здоров'я Міхеїла Саакашвілі, сказали, що робочі години закінчено.

Сьогодні перший випадок, коли Саакашвілі було відмовлено в реалізації права на захист здоров'я. Це незаконний та ганебний факт, — заявив адвокат третього президента Грузії Шота Тутберідзе.

Нагадаємо,  нещодавно особистий лікар Міхеіла Саакашвілі повідомив, що на 44-й день голодування ув'язнений експрезидент Грузії сильно ослаб і вперше не зміг підвестися з ліжка. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
МЗС розкритикувало Грузію через інцидент із Саакашвілі (відео) МЗС розкритикувало Грузію через інцидент із Саакашвілі (відео)
В МЗС закликали владу Грузії ставитися до громадянина Україна з повагою.
"Вимога адвокатів є безпідставною": прокуратура Грузії відмовилася надати Саакашвілі статус потерпілого "Вимога адвокатів є безпідставною": прокуратура Грузії відмовилася надати Саакашвілі статус потерпілого
20 листопада Саакашвілі доставили у військовий шпиталь у місті Горі після погіршення самопочуття.
До Саакашвілі застосовували насильство та нелюдське ставлення - Ліза Ясько (відео) До Саакашвілі застосовували насильство та нелюдське ставлення - Ліза Ясько (відео)
Таку інформацію підтвердив адвокат Саакашвілі, що мав змогу його відвідати.
Loading...
Load next