До Саакашвілі застосовували насильство та нелюдське ставлення - Ліза Ясько (відео)

До Саакашвілі застосовували насильство та нелюдське ставлення - Ліза Ясько (відео)
Таку інформацію підтвердив адвокат Саакашвілі, що мав змогу його відвідати.

Єлизавета Ясько, депутатка від Слуги народу, заявила, що представники тюремної служби учора силою намагалися перевести Міхеіла Саакашвілі до в'язниці, після чого він втратив свідомість.

Після дуже важкої ночі, коли ми не знали, що відбувалося насправді, стало відомо, що до Міхеіла Саакашвілі застосовували насильство, - повідомила жінка на своїй сторінці у Фейсбук.

Вона, крім того, зазначила, що заява міністра юстиції Грузії, що начебто Михайла Саакашвілі вважають здоровим, і справді збираються перевести його до в'язниці й інформація, що лікарі, яких призначила держава для лікування Міхеіла, виписали йому лист про виписку, є брехнею.

Сьогодні після безсонної ночі, коли перед шпиталем чергували його адвокати, соратники, пустили Ніку Гварамію (адвокат Саакашвілі - ред.). Він підтвердив, що до Михайла Саакашвілі застосовувалося насильство та нелюдське відношення, - зазначила Ясько.

Вона зазначає, що єдиний вихід із цієї ситуації – вимога негайного переведення Михайла Саакашвілі на лікування за кордон.

У цих умовах несвободи і за такого нелюдського ставлення, які зараз є у шпиталі в Горі (який став для Михайла як і Глданська в'язниця) – лікуванням та безпекою він не забезпечений, - резюмувала Ясько.

Нагадаємо, вчора Саакашвілі відвідав четвертий президент Грузії й опісля запропонував ввести мораторій.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
МЗС розкритикувало Грузію через інцидент із Саакашвілі (відео) МЗС розкритикувало Грузію через інцидент із Саакашвілі (відео)
В МЗС закликали владу Грузії ставитися до громадянина Україна з повагою.
"Ми його захищатимемо, оскільки він наш": Кулеба заявив, що Україна допомогатиме Саакашвілі "Ми його захищатимемо, оскільки він наш": Кулеба заявив, що Україна допомогатиме Саакашвілі
Україна має намір домагатися повернення арештованого в Грузії Саакашвілі в Україну, оскільки у грузинського експрезидента є українське громадянство.
У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео) У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео)
Грузинське видання зазначає, що Саакашвілі наразі перебуває у Трускавці, де проходить виїзне засідання фракції "Слуга народу".
Loading...
Load next