"Прийняв рішення вбити мене": Саакашвілі заявив, що через лікування у військовому шпиталі йому стало ще гірше

"Прийняв рішення вбити мене": Саакашвілі заявив, що через лікування у військовому шпиталі йому стало ще гірше
У Грузії Саакашвілі проходить у декількох кримінальних провадженнях.

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявив у четвер під час процесу у Тбіліському міському суді, що під час перебування у військовому шпиталі в Горі не отримав необхідного лікування. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна". 

Іванішвілі (мільярдер Бідзіна Іванішвілі, колишній прем'єр-міністр Грузії) прийняв рішення вбити мене, тому що лікування, яке я отримав у горійському госпіталі, ще більше підірвало моє здоров'я. На жаль, у Грузії неможливо отримати повноцінного лікування, — сказав Саакашвілі. 

Він повідомив, що декілька провідних світових медиків хочуть прибути до Грузії для його огляду, але їх не пускає чинна влада.

Своєю чергою мати Саакашвілі Гіулі Аласанія вимагає, щоб до екс-президента Грузії у в'язницю допустили закордонних лікарів.

Погіршилися ті симптоми, що були — головний біль, проблеми зі сном, тремор, оніміння рук і ніг, — сказала Аласанія журналістам у понеділок після того, як відвідала Саакашвілі у в'язниці міста Руставі.

Моєю вимогою залишається — допустити лікарів і не лише наших (грузинських) лікарів. Ми плануємо привезти лікарів з-за кордону, і нам мають дати цю можливість, — заявила Аласанія.

За її словами, Саакашвілі оглянув невролог, який виписав медикаменти. Вона додала, що її син потребує "нормального обстеження".

Нагадаємо, раніше адвокат Саакашвілі заявив, що політик важить менше, ніж після припинення голодування.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі
Депутат парламенту Давид Сергієнко повідомив журналістам, що госпіталь у Горі працює за стандартами медичної служби НАТО.
Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ
Особистий лікар Саакашвілі Ноколоз Кіпшидзе заявив, що колишній президент Саакашвілі офіційно скасував голодування відразу після того, як його перевели в Горійський військовий госпіталь.
Влада Грузії хоче перевести Саакашвілі у військовий госпіталь Влада Грузії хоче перевести Саакашвілі у військовий госпіталь
Влада Грузії пропонує експрезиденту Михеїлу Саакашвілі продовжити лікування в Горійському військовому госпіталі.
Loading...
Load next